Liikkuvan kaluston yhteydet

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  InHand Networks on johtava teollisten IoT-laitteiden valmistaja. Tuotevalikoimasta löytyvät vaativien käyttökohteiden M2M reitittimet, gatewayt, Ethernet kytkimet ja pilvipohjaiset hallinta- ja etäyhteystuotteet. Vuonna 2001 perustettu yritys panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen. Tuotteiden laadusta kertoo yhteistyö merkittävien partnereiden kuten Schneider Electricin, Rockwell Automationin ja GE Healthcaren kanssa.

  InVehicle G710 on gateway laite, jonka avulla voidaan luoda yhteydet liikkuvan kaluston käyttötarpeisiin. Ethernet-, mobiili- ja WiFi-rajapintojen lisäksi laitteessa on tuettuna Bluetooth ja USB. Erityisesti ajoneuvokäyttöä varten laitteessa on sarja, analogiset ja digitaaliset rajapinnat sekä CanBus. Monipuolisella ja tehokkaalla sisäänrakennetulla tietokoneella voidaan luoda monipuolisia sovelluksia ja rajapintoja ulospäin. G710 sisältää myös sisäänrakennetun GPS:n.

  Laitteen tietoturvaan on käytetty erityistä huomiota. Lisäksi se on yhteensopiva Microsoft Azure ja AWS IoT pilvipalveluihin. InVehicle G710 tukee seuraavia autoteollisuuden standardeja: MIL-STD-810GB, E-Mark, ISO 7637-2 (EMC), ISO11452 (EMI) SAEJ1455.

  Lue lisää InVehicle G710 tuotelehdestä.

  Lisätietoja:
  Matti Hätönen
  Enkom Active Oy    
  050 350 6529
  matti.hatonen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone