Huoltopalvelut

Elpress puristus- ja katkaisutyökalujen sekä Fujikura kuitujatkoskoneiden valmistajan valtuuttamat huoltopalvelut lähellä asiakasta.

Tee Elpress tai Fujikura huoltopyyntö


Elpress huolto- ja varaosapalvelut

Elpress huolto kiinni viikot 29-32

Olemme Elpress puristus- ja katkaisutyökalujen valtuutettu huolto- ja varaosapiste Suomessa. Huollamme kaikki Elpress- ja Abiko-työkalut. Huollossamme on myös kalibrointi- ja painetarkastusvalmiudet vuosihuoltoa varten sekä laaja varaosavalikoima. Kalibrointi ja huoltopalveluiden lisäksi tarjoamme työkalun koko eliniän kestävän palvelun, jossa luetteloimme käytössänne olevat laitteet, laadimme niille tehokkaan huolto- ja investointiohjelman sekä lähetämme ajoitetut huoltokutsut ja järjestämme koneiden kuljetukset. Huoltopisteemme ja varaosavarasto sijaitsee Vaasan kupeessa Mustasaaren toimipisteessä. Huollon ajaksi tarjoamme sijaistyökaluja.

Elpress suosittelee kaikkien Elpress työkalumallien huolto- ja kalibrointiväliksi yhden vuoden tai mallista riippuen 40 000 (PS710), 10 000 (PVX1300) ja 7 500 (Mini-mallit) puristusta. Edellinen huoltoajankohta ilmenee laitteessa olevasta huoltotarrasta tai laskurista. Huolto ja kalibrointi takaavat korkealaatuisen puristuksen standardien IEC 61238 ja SEN 245010/2 mukaisesti. Pyydämme huomioimaan, että ajantasainen kalibrointi on edellytys näiden standardien mukaiselle puristukselle.

Elpress huollon yhteystiedot:
Ari Kivikangas
044 063 1163
huolto@enkom-active.fiElpress huolto
Elpress service
Service

Fujikura huolto- ja varaosapalvelut

Palveluksessanne on ammattitaitoinen, paikallinen ja valmistajan sertifioima Fujikura-huolto, joka takaa ripeän huollon ja nopean avun tilanteessa kuin tilanteessa. Palvelulupauksemme on huoltaa kuitujatkoskone kolmen arkipäivän aikana. Huoltopisteemme ja varaosavarasto sijaitsee Espoon toimipisteessämme Leppävaarassa. Huollon ajaksi tarjoamme käyttöönne väliaikaiskonetta.

Fujikuralla on maailmanlaajuinen maine korkealaatuisten ja innovatiivisten tuotteiden valmistajana. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Valokuituasennukset ovat osa kiinteistöjen peruskaapelointia (Traficomin määräys 65). Valokuitujatkaminen vaatii oikeat työvälineet, jotka ovat asianmukaisesti huollettu.

Fujikura huollon yhteystiedot:
Petri Nuutinen
040 502 2456
huolto@enkom-active.fi

Ajo-ohjeet: Saavu Kehä I:ltä tai Pitäjänmäen suunnasta Perkkaantielle. Käänny Upseerinkadulle, aja ylös ja käänny oikealle Upseerinkatu 1-3 sisäpihalle (tien toisella puolella parkkihalli). Koneen luovutus sisäpihan keskellä, oikealla olevaan vastaanottoon.


Fujikura certified
Fujikura huolto
Fujikura service

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää