Toimittajat

Arvostamme pitkän tähtäimen yhteistyötä alansa johtavien ja vastuullisten toimittajiemme kanssa.

Toimittajamme aakkosjärjestyksessä.


Aviat_transparent

Aviat on jo yli 70 vuoden ajan toiminut suuren kapasiteetin mikroaaltoradiolinkkien edelläkävijä. Se valmistaa erittäin luotettavia ja tehokkaita radioratkaisuja, ja on vakiinnuttanut johtavan asemansa langattomassa tuotekehityksessä. Aviatin linkit tunnetaan innovatiivisista ja patentoiduista ominaisuuksista, jotka takaavat korkean suorituskyvyn ja luotettavuuden vaativissa verkkorakenteissa ja hankalissakin radio-olosuhteissa. Asiakkaille tarjotaan laaja valikoima ratkaisuja erilaisiin kapasiteettitarpeisiin ja eri toimialoille. Aviatin jatkuva sitoutuminen huippuluokan teknologiaan tekee siitä ihanteellisen valinnan organisaatioille, jotka etsivät luotettavia, pitkäikäisiä ja kehittyneitä langattomia yhteyksiä liiketoimintansa tueksi.


Bender-transparent

Bender GmbH & Co. KG on maailmanlaajuisesti tunnettu laitevalmistaja, joka on erikoistunut tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja teollisuuden, energianjakelun, terveydenhuoltotilojen ja sähköisen liikenteen sähköturvallisuuden ja keskeytymättömän toiminnan varmistamiseksi. Yhtiöllä on pitkä historia sähköturvallisuus tuotteiden parissa ja on vakiinnuttanut asemansa johtavana toimijana tällä alalla. Laaja tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin turvallisuusstandardit. Näihin kuuluvat muun muassa laitteet, jotka valvovat eristystasoa sekä vikavirtoja erilaisissa sähköjärjestelmissä ja varmistavat luotettavan energiansyötön kriittisissä ympäristöissä.Bender GmbH & Co. KG sitoutuminen tutkimus- ja kehitystyöhön sekä laadukkaisiin ja kestäviin ratkaisuihin tekee siitä luotettavan valinnan toimijoille, jotka etsivät edistyksellisiä sähköturvallisuusratkaisuja sähköjärjestelmän suojelemiseksi.


Logo blink

Blink Marine tarjoaa korkealaatuisia CAN-väylän tuotteita, jotka mahdollistavat tehokkaan ja luotettavan tiedonsiirron ajoneuvoissa ja teollisuusympäristöissä. Innovatiivinen suunnittelu ja helppokäyttöisyys tekevät Blink Marine -ratkaisuista ensiluokkaisen valinnan vaativiin sovelluksiin.


Carling_transparent2

Carling Technologies on arvostettu tuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaista sähköisten kytkimien ja ohjausjärjestelmien valmistajana. Yritys on pitkään ollut edelläkävijä sähköisen ohjauksen tekniikassa, tarjoten monipuolisia ja innovatiivisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille. Carling Technologiesin tuotevalikoima sisältää monenlaisia kytkimiä, kuten painikkeita ja kääntökytkimiä, jotka ovat suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita. Näiden tuotteiden luotettavuus ja kestävyys tekevät niistä ihanteellisen valinnan sovelluksiin, joissa tarvitaan tarkkaa ja luotettavaa sähköistä ohjausta. Carling Technologies jatkaa sitoutumistaan innovaatioon ja laatuun, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin asiakkaille, jotka arvostavat huippuluokan sähköisten ohjausratkaisujen tarjoamista.


Citel_Transparent

Citel on johtava valmistaja, joka tarjoaa korkealaatuisia salamasuoja- ja ylijännitesuojalaitteita. Yritys on erikoistunut sähköisten ja elektronisten laitteiden suojaamiseen salamapurkauksilta ja ylijännitteiltä. Tuotevalikoima soveltuu teollisuuden, tietoliikenteen, energianjakelun tarpeisiin. Laitteet ovat suunniteltu tarjoamaan tehokasta suojaa arvokkaille laitteistoille yllättäviltä jännitepiikeiltä jotka voivat esiintyä esim. salaman tai laitevian johdosta. Citelin sitoutuminen innovaatioon ja laatuun tekee siitä luotettavan valinnan toimijoille, jotka etsivät luotettavia ja kestäviä ratkaisuja sähköisten järjestelmien suojaamiseksi äkillisiltä vaurioilta ja toimintahäiriöiltä.


Colorchiplogo1

Color Chip SFP -tuotteet ovat huippuluokan optisia transceivereitä, jotka tarjoavat nopean ja luotettavan tiedonsiirron datakeskuksiin ja verkkoratkaisuihin. Näiden edistyksellisten tuotteiden avulla voit saavuttaa korkealaatuiset ja kustannustehokkaat yhteydet, jotka vastaavat täydellisesti nykypäivän kasvaviin tietoliikennetarpeisiin.


Elmeko transparent

Elmeko tarjoaa korkealaatuisia saksalaisia lämmönhallintatuotteita. Tuotevalikoima on suunniteltu erityisesti vastaamaan lämmönhallinnan tarpeisiin, ja ne täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset. Saksalainen insinööritaito näkyy tuotteissa, ja voit luottaa niiden kestävyyteen ja tehokkuuteen. Elmekon tarjoamilla ratkaisuilla varmistat, että lämmönhallinta on optimoitu ja turvallinen, oli kyseessä sitten teollisuusympäristö tai muu sovellusalue. Valitsemalla Elmekon tuotteet panostat laatuun ja ammattimaiseen lähestymistapaan lämmönhallintaan.


Elpress removebg preview

Elpress on johtava brändi sähköliitoksissa, tarjoten innovatiivisia ratkaisuja ammattilaisille. Elpress tuotevalikoima kattaa laajan kirjon puristus- ja liitostarvikkeita, jotka täyttävät korkeimmatkin laatu- ja turvallisuusstandardit. Elpressin työkalut ja tarvikkeet on suunniteltu turvallisiksi ja kestäviksi, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan vaativiin sähköasennustehtäviin. Elpressin jatkuva teknologinen kehitys, varmistaa, että asiakkaat saavat aina parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Valitsemalla Elpressin voit luottaa luotettavuuteen ja tehokkuuteen sähköliitosten hallinnassa.


Engeser tarjoaa laadukkaita ja kestäviä liitosratkaisuja sähköjärjestelmäsi tarpeisiin. Engeserin saksalainen insinööritaito näkyy tuotteiden suunnittelussa, mikä takaa niiden korkean laadun ja suorituskyvyn. Engeser tarjoaa kattavan valikoiman ratkaisuja erilaisiin sovelluksiin.


Fujikura on kuitujatkoskoneiden tuotekehityksen edelläkävijä vuodesta 1978. Tästä lähtien Fujikura on haastanut itsensä kehittämään entistä parempia ja nopeampia kuitujatkoskoneita helpottamaan asentajien työtä. Tuloksena onkin valokuituverkkojen rakentamisen työkalut, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään ja luotettavuudestaan maailmanlaajuisesti. Fujikuran mission ei ole vain myydä kuitujatkoskoneita, vaan tiiviissä yhteistyössä Enkom Activen kanssa tarjota parasta teknistä tukea ja palvelua asiakkaille.


gigalight_transparent

Gigalight on eturivin toimija optisten kommunikaatioratkaisujen maailmassa, tarjoten laajan valikoiman korkealaatuisia optisia komponentteja ja moduuleja. Yritys tunnetaan erityisesti innovatiivisista ratkaisuistaan, jotka kattavat optisten liitäntöjen, kytkentätekniikoiden ja siirtonopeuksien monipuolisen kirjon. Gigalightin tuotteet ovat suunniteltu täyttämään tarkat suorituskyky- ja luotettavuusvaatimukset, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan kriittisiin optisiin verkko- ja datakeskusympäristöihin.


Janitzapieni

Janitza GmbH on toisen sukupolven saksalainen perheyritys, joka keskittyy energiatehokkuusjärjestelmien kehittämiseen ja valmistukseen. Energia-analysaattorit täyttävät alan vaativimmat standardit ja niiden käyttöönotto sekä ylläpito on helppoa monipuolisten rajapintojen avulla. Janitzan Gridvis-ohjelmiston avulla mittaustulosten analysointi ja vikojen havainnointi on tehokasta.


Nelco

Keskittymällä integroituihin ratkaisuihin ja erinomaiseen asiakaspalveluun, sekä tarjoamalla kilpailukykyisen tuotevalikoiman ja tehokkaan logistiikan, Nelco on noussut yhdeksi Pohjois-Euroopan johtavista yhteys- ja kaapelinhallintatuotteiden yrityksistä.


Pni logo

PNI Sensor on amerikkalainen paikannukseen ja navigointiin erikoistunut valmistaja. PNI:n digitaaliset kompassit ja asentoanturit perustuvat maan magneettikentän erittäin tarkkaan mittaukseen sekä tekoälyyn. Magneettikenttien häiriöt ja liikkeen vaikutus huomioidaan ja korjataan kehittyneillä laskenta-algoritmeilla. Tuotesarjaan kuuluvat kompaktit, erittäin tarkat  ja vähän sähköä kuluttavat kompassit ja anturit, joita käytetään sekä sotilas- että vaativissa siviilisovelluksissa kuten ajoneuvot ja ilmailu.


Radwin transparent

Radwin on johtava langattomien viestintäratkaisujen tarjoaja, jonka tuotevalikoima kattaa laajasti erilaisia käyttötarpeita. Yritys valmistaa innovatiivisia ja luotettavia radiolinkkejä tietoliikenteen, turvallisuuden ja teollisuuden sovelluksiin. Radwinin langattomat tuotteet ovat erityisen suorituskykyisiä ja luotettavia kriittisissä verkkoympäristöissä ja hankalissa radio-olosuhteissa. Tuotevalikoimaan kuuluvat pisteestä pisteeseen sekä pisteestä monipisteeseen -ratkaisut. Sovellusalueina mm. kameravalvonta, teollisuusautomaatio ja langattomat laajakaistayhteydet. Radwin on ihanteellinen valinta organisaatioille, jotka vaativat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja skaalautuvia langattomia viestintäratkaisuja.


Raritan transparent

Raritan on tunnettu edistyksellisistä ja luotettavista PDU (pistorasiapaneeli) ja KVM ratkaisuista, jotka vastaavat monipuolisesti IT-infrastruktuurin tarpeisiin. Raritanin innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat etäkäytön ja tehokkaan laitteiden hallinnan, mikä säästää aikaa ja resursseja. Laadukkailla tuotteillaan Raritan tarjoaa asiakkailleen kestäviä ja turvallisia ratkaisuja, jotka vastaavat nopeasti muuttuvan digitaalisen liiketoimintaympäristön haasteisiin. Valitsemalla Raritanin asiakkaat sijoittavat pitkäaikaiseen luotettavuuteen ja tehokkaaseen IT-infrastruktuurin hallintaan.


Antennas transparent

Antennivalikoimistamme löydät parhaat ratkaisut solukkoverkkoon (2G, 3G, LTE ja 5G), ISM-taajuuksille, WiFi ja Bluetooth-tekniikoille sekä GPS, Glonass ja Galileo paikannukseen.

2J Antennas on erikoistunut vakiotuotteidensa ohella kehittämään myös asiakaskohtaisia antenniratkaisuja. Monipuolisia, jopa viiden elementin yhdistelmäantenneja käytetään globaalisti mm. ajoneuvo-, merenkulku-, satelliittipaikannus- sekä valvonta- ja hälytyssovelluksissa.

Korkealaatuiset ja kestävät REEL GmbH:n antennit on suunniteltu erittäin vaativiin olosuhteisiin. Niitä käytetään mm. ajoneuvoissa, raskaissa työkoneissa, raideliikenteessä sekä kohteissa, joissa antenni voi joutua ilkivallan kohteeksi. Yhteydet solukkoverkkoihin ja paikannussatelliitteihin toimivat luotettavasti myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

EAD:n ympärisäteilevät ulkoantennit tarjoavat suuren vahvistuksen ja mahdollistavat hyvän kuuluvuuden heikoissakin radiokentissä. Erittäin laajakaistaisilla, myös matalat taajuudet kattavilla antenneilla on lyhyet toimitusajat. EAD:n matalahäviöiset jatkokaapelit mahdollistavat asennuksen etäälle vaikkapa siten, että radiolaite on maanalaisissa tiloissa ja antenni ulkona.


Silver Fox tarjoaa kaapeleiden ja käyttölaitteiden merkintäratkaisuja. Silver Foxin tuotteet täyttävät korkeimmatkin standardit, jotka säilyttävät selkeytensä ja luettavuutensa ajan kuluessa. Silver Foxin tuotteet edustavat huippuluokkaista merkintätekniikkaa, joka helpottaa ja tehostaa kaapelien tunnistamista ja hallintaa useilla eri teollisuuden alueilla.


Viavi_transparent

Viavi Solutions on maailmanluokan teknologiayritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman innovatiivisia ratkaisuja verkkojen testaukseen ja valvontaan. Yrityksen tuotevalikoima kattaa laajasti optisen verkkoinfrastruktuurin, langattoman viestinnän ja kuituoptisten ratkaisujen tarpeet. Viavi tunnetaan erityisesti laadukkaista testauslaitteistaan, protokolla-analysaattoreistaan sekä huippuluokan optisista mittausjärjestelmistään. Yrityksen sitoutuminen alan huipputeknologiaan ja innovaatioon tekee siitä vahvan toimijan tietoliikennealalla. Viavi Solutionsin tuotteet ovat olennainen osa monien organisaatioiden työkalupakkia, kun kyseessä on luotettavan ja tehokkaan verkkoinfrastruktuurin ylläpito ja kehittäminen.


Telit transparent

Telit Cinterion on maailmanlaajuinen johtava langattomien IoT-ratkaisujen tarjoaja. Sen tuotevalikoima sisältää monipuoliset moduulit ja ratkaisut langattomaan kommunikaatioon. Cinterionin modeemit kattavat laajan valikoiman teknologioita kuten GSM, LTE-M, NB-IoT sekä 5G, ja ne tarjoavat joustavat vaihtoehdot kaikenlaisiin IoT-sovelluksiin. Moduulit on suunniteltu erityisesti IoT-laitteiden tarpeisiin, ja ne mahdollistavat luotettavat ja tehokkaat langattomat yhteydet. Cinterionin moduuleja käytetään laajalti eri aloilla kuten terveydenhuollossa, älykaupungeissa sekä teollisuus- ja kiinteistöautomaatiossa keskeisenä osana monimutkaisia IoT-ratkaisuja. Valitsemalla Telit Cinterionin asiakkaat voivat luottaa, että heillä on käytössään edistykselliset, skaalautuvat, pitkäikäiset ja varmatoimiset langattomat tiedonsiirtoratkaisut.

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää