Lääkintätilojen valvontareleet

seppo-web

Seppo Junninen

Telit Cinterion, PNI, Aviat, Radwin, Mitsubishi ja antennituotteet

Bender on maailman johtava toimittaja lääkintätilojen sähkönsyötön turvallisuusratkaisuissa. Benderillä on yli 75-vuoden kokemus näistä käyttöympäristöistä.

TN-järjestelmän ratkaisut sopivat sovelluksiin kuten leikkauspöytien asennonsäätö, röntgenlaitteet, ei kriittiset sähkösyötöt ja isojen yli 5 kVA tehoisten laitteiden syöttö.

IT-järjestelmän tuotteista esimerkkejä ovat eristystason valvontarele, lääkintäsuojaerotusmuuntajan ylikuormitus- ja lämpötilavalvonta, liitäntä etähälytyslaitteisiin sekä eristysvian paikannusjärjestelmän lähetin.

Eristysvian paikannusjärjestelmä tehohoitoyksikössä voidaan toteuttaa seuraavilla Bender-laitteilla. isoMED427P syöttömuuntajan sekä eristystason valvonta, vianetsintäsignaalin lähetin ja EDS151 6-kanavainen vastaanotin (maksimissaan 88 kpl eli 528 lähdön automaattinen valvonta).

Lisätietoja:
Seppo Junninen
050 1790
seppo.junninen@enkom-active.fi 
LinkedIn

Tuotekoodi Nimi Tuotekuvaus Pakkauskoko Tuotelehti Lisää tarjouspyyntöön
HEALTHCARE HEALTHCARE Bender Healthcare Solutions Lisää
CP305 CP305 Bender CP305 vianpaikannus- ja hallintapaneeli 1 Lisää
CP9xx CP9xx Bender CP9xx-sarjan vianpaikannus- ja hallintapaneelit 1 Lisää

Yli 75-vuoden kokemuksella Saksalainen perheyritys Bender on maailman johtava sähköturvallisuustuotteiden valmistaja. Benderillä on yli 1160 työntekijää ja yli 15 % yrityksen resursseista käytetään tuotekehitykseen. Kaikki tuotteet valmistetaan Saksassa.

https://www.bender.de/en/

Takaisin ylös

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää