Henri web uusi4

Henri Koskiniemi

Carling Tech, Gigalight, Blink Marine ja Raritan

Carling Technologiesin keinukytkinvalikoima on kattava ja sieltä löytyy kytkimiä lukuisiin sovelluksiin. Valikoimasta löytyy useita täysikokoisia ja pienikokoisia valaistuja ja valaisemattomia napsautettavia keinukytkimiä. Tarjolla on vaihtelevasti 1 - 4 napaisia, monilla tyylillä yksivärisiä, läpikuultavia ja kaksivärisiä (Visi-Rockers). Kytkimillä on UL, CSA, TUV, VDE hyväksynnät. Carling-keinukytkimet sisältävät V-sarjan Contura-perheen ja L-sarjan, jotka asettavat alan standardin IP66-, IP68- ja UL1500-sytytyssujakytkimille. Keinukytkimiä käytetään mm raskaissa ajoneuvoissa, työkoneissa ja laivateollisuudessa.

Lisätietoja:
Henri Koskiniemi
050 479 4413
henri.koskiniemi@enkom-active.fi

Tuotekoodi Nimi Tuotekuvaus Pakkauskoko Tuotelehti Lisää tarjouspyyntöön
CT-LS Carling Tech LS-Series Carling Keinukytkin Lisää
CT-LTIG Carling Tech LTIG-Series Carling Keinukytkin Lisää
CT-LTIH Carling Tech LTIH-Series Carling Keinukytkin Lisää
CT-LTIL Carling Tech LTIL-Series Carling Keinukytkin Lisää
CT-S Carling Tech S-Series Carling Keinukytkin Lisää
CT-HR Carling Tech HR-Series Carling suljettu keinukytkin Lisää
CT-L Carling Tech L-Series Carling suljettu keinukytkin Lisää
CT-LP Carling Tech LP-Series Carling suljettu keinukytkin Lisää
CT-VP Carling Tech VP-Series Carling suljettu keinukytkin Lisää
CT-VCONTURA2-3 Carling Tech V-Series, Contura II & III Carling suljettu keinukytkin Lisää
CT-VCONTURA4-5-7 Carling Tech V-Series, Contura IV, V & VII Carling suljettu keinukytkin Lisää
CT-VCONTURA6 Carling Tech V-Series, Contura VI Carling suljettu keinukytkin Lisää
CT-VCONTURA10-11-12 Carling Tech V-Series, Contura X, XI & XII Carling suljettu keinukytkin Lisää
CT-VCONTURA14 Carling Tech V-Series, Contura XIV Carling suljettu keinukytkin Lisää
CT-W Carling Tech W-Series Carling suljettu keinukytkin Lisää

Carling Technologies Inc. perustettiin vuonna 1920. Yhtiön tuotemerkki on Carlingswitch minkä alta löytyy monia markkinoita palvelevia sarjoja erilaisia kytkimiä. Monista näistä tuotteista onkin tullut tunnustettuja standardeja ympäri maailmaa. Carlingin tuotteet sopivat erityisesti työkoneisiin, veneisiin, uusiutuvan energiaan ja puolustusteollisuuteen liittyviin sovelluksiin.

www.carlingtech.com

Alla on mainituista keinukytkinryhmistä löytyy paljon lisää erilaisia mallivaihtoehtoja.

Pienikokoiset keinukytkimet vaihtelevat 0,4 VA: sta 12 ampeerin valaistuihin ja valaisemattomiin, yksi- ja kaksinapaisiin, moniin yksivärisiin ja kaksivärisiin Visi-Rockers -tyylillä. Valaistusvaihtoehtoja ovat LED-, neon- ja hehkulamput.

Keskikokoiset keinukytkimet vaihtelevat valaistuista valaisemattomiin, yhdestä kahteen napaan ja 5-20 ampeerin virrankulutuksella. Niitä löytyy, monilla tyyleillä yksivärisistä, läpikuultaviin. Valaistusvaihtoehtoja ovat LED-, neon- ja hehkulamput. Carlingin-keskikokoiset keinukytkimet sisältävät pitkään vakiintuneet Mini-Tippette-, Curvette- ja Super Curvette -kytkimet.

Täysikokoiset keinukytkimet vaihtelevat yhdestä neljään napaiseen monilla tyyleillä, yksivärisinä sekä läpikuultavina. Virrankulutus vaihtelee 3 - 20 ampeerin välillä. Valaistusvaihtoehtoja ovat LED-, neon- ja hehkulamput. Carlingin täysikokoiset keinukytkimet sisältävät muun muassa LS-sarjan ”Softspot” keinukytkimen, jossa on kolmivärinen kirkkaan valaistuksen järjestys, ja suositun Tippette-perheen valaistut ja valaisemattomat keinukytkimet.

Suljetuissa keinukytkimissä on V-sarjan Contura- ja L-sarjan valaistut ja valaisemattomat keinukytkimet. Ne tarjoavat täydellisen suojan pölyltä, ruiskutuksen ja paineenalaisen upotuksen pitkäaikaisilta vaikutuksilta (IP66 ja IP68), ja niillä on merituotteiden UL1500-syttymissuoja.
Contura- ja L-sarjan kytkimet tarjoavat useita eri vaihtoehtoja mistä valita haluttu kytkinmalli. Eri valintakriteerejä ovat esim luokitukset, päätteet, irrotettavat toimilaitteet ja linssit, toimilaitetyypit, tekstuurit, värit, symbolit sekä valaistukset.

N-sarjan kytkin tarjoaa perinteisen sähkömekaanisen kytkimen tunteen ja ulkoasun yhdistettynä sisäänrakennettuun piirilevyyn tarjotakseen asiakkaille joustavan, kustannustehokkaan vaihtoehdon CAN / LIN-pohjaiselle kytkimelle.

Takaisin ylös

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää