Yritysesittely

Yhdessä erittäin täsmällisen logistiikan kanssa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sopivimmat tuotteet tehokkaasti. Näistä muodostuu asiakkaillemme aito liiketoimintahyöty.

Enkom Active Oy on sähkö- ja kommunikaatiotuotteiden maahantuoja ja lisäarvotoimittaja. Asiakkaitamme ovat sähköteollisuuden toimijat, sähkö- ja teleurakoitsijat sekä järjestelmätoimittajat. Lisäarvomme perustuu asiakkaan toimintaympäristön ymmärtämiseen, tuoteosaamiseen sekä läheiseen yhteistyöhön asiakkaiden ja toimittajiemme välillä. Yhdessä erittäin täsmällisen logistiikan kanssa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sopivimmat tuotteet tehokkaasti. Näistä muodostuu asiakkaillemme aito liiketoimintahyöty.

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Vaasassa. Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus teknisten tuotteiden maahantuonnista, myynnistä ja asiakastuesta. Yritys kuuluu ruotsalaiseen Lagercrantz Groupiin. Lagercrantz on teknisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, johon kuuluu yhteensä noin 70 yhtiötä, noin 2 300 työntekijää ja sen liikevaihto on lähes 600 MEUR. Yhtiö on ollut listattuna Tukholman pörssissä vuodesta 2001.


Kirjautumattomana käyttäjänä voit

  • tehdä tarjouskyselyitä koriin keräämistäsi tuotteista.
  • selata tuotteita, ladata tiedostoja ym.
  • Samalla sivuston laaja tuotetieto helpottaa oikeiden mallien löytämistä.

Selaa tuotteita

Kirjautumisen edut

  • Tee tilauksia tuotteista omilla hinnoilla.
  • Laske vaivattomasti materiaalitarpeesi projektikohtaisesti eri ostoskoreihin.


Tilaa tunnukset

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää