Yritysesittely

Tuoteosaamisemme ja työskentely maailman johtavien valmistajien kanssa muodostavat asiakkaillemme aidon liiketoimintahyödyn.

Enkom Active Oy on sähkö- ja kommunikaatiotuotteiden maahantuoja ja lisäarvotoimittaja. Asiakkaitamme ovat sähköteollisuuden toimijat, sähkö- ja teleurakoitsijat sekä järjestelmäintegraattorit. Lisäarvomme perustuu asiakkaan toimintaympäristön ymmärtämiseen, tuoteosaamiseen sekä läheiseen yhteistyöhön asiakkaiden ja toimittajiemme välillä. Yhdessä erittäin täsmällisen logistiikan kanssa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme sopivimmat tuotteet tehokkaasti. Näistä muodostuu asiakkaillemme aito liiketoimintahyöty. Olemme toimineet 30-vuotta teknisessä B2B-kaupassa.

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Vaasassa. Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus teknisten tuotteiden maahantuonnista, myynnistä ja asiakastuesta. Yritys kuuluu ruotsalaiseen Lagercrantz Groupiin. Lagercrantz on teknisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, johon kuuluu yhteensä noin 70 yhtiötä, noin 2 300 työntekijää ja sen liikevaihto on lähes 600 MEUR. Yhtiö on ollut listattuna Tukholman pörssissä vuodesta 2001.

 

Erp finland
Fi iso 9001 hires
Rinki mukana merkki vihr rgb

Toimintamme perustana on ISO 9001-sertifioitu toiminnanohjausjärjestelmä. Laatupolitiikkamme perustuu osaavaan henkilöstöön, laadukkaisiin sekä edistyksellisiin tuotteisiin ja toimintavarmaan logistiikkaan.


Olemme sitoutuneet Lagercrantz Groupin eettisiin toimintaohjeisiin.


Lagercrantz Group tilikauden 2022/23 vuosikertomus ja vastuullisuusraportti on ladattavissa alta.

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää