Henri web uusi4

Henri Koskiniemi

Carling Tech, Gigalight, Blink Marine ja Raritan

Carlingilta löytyy elektronisten ja keinukytkinten ohella myös paljon muunlaisia kytkentätuotteita kuten, vaihto-, paino-, kierto-, yhdistelmä-, akun irti-, miniatyyri- sekä pienoiskytkimiä. Kaikki kytkimet ovat alansa huippua niin teknisesti kun laadullisestikin.

Lisätietoja:
Henri Koskiniemi
050 479 4413
henri.koskiniemi@enkom-active.fi

Tuotekoodi Nimi Tuotekuvaus Pakkauskoko Tuotelehti Lisää tarjouspyyntöön
CT-ST Carling Tech ST-Series Carling vipukytkin Lisää
CT-110-216 Carling Tech 110/216-Series Carling vipukytkin Lisää
CT-AV-AVH Carling Tech AV/AVH-Series Carling nappikytkin Lisää
CT-110-316P Carling Tech 110/316P-Series Carling nappikytkin Lisää
CT-V-R Carling Tech V-Series Rotary Carling kääntökytkin Lisää
CT-CSW Carling Tech CSW-Series Carling yhdistelmäkytkin Lisää
CT-BD Carling Tech BD-Series Carling akun irrotuskytkin Lisää
CT-BD1 Carling Tech BD1-Series Carling akun irrotuskytkin Lisää

Carling Technologies Inc. perustettiin vuonna 1920. Yhtiön tuotemerkki on Carlingswitch minkä alta löytyy monia markkinoita palvelevia sarjoja erilaisia kytkimiä. Monista näistä tuotteista onkin tullut tunnustettuja standardeja ympäri maailmaa. Carlingin tuotteet sopivat erityisesti työkoneisiin, veneisiin, uusiutuvan energiaan ja puolustusteollisuuteen liittyviin sovelluksiin.

www.carlingtech.com

Carlingin-holkkikiinnitettävät vaihtokytkimet (toggle) vaihtelevat 1 napaisesta 4 napaiseen ja 1 - 20 ampeerin virrankulutuksen välillä. Ne tarjoavat erilaisia nylon- ja metallikytkentätyylejä sekä valaistuja kytkimiä. Saatavilla on useita raskaankaluston vaihtokytkin perheitä sekä korkean lämpötilan pikalukitussarja. Sertifikaatit sisältävät UL, CSA ja VDE hyväksynnät. Sovelluksia ovat esim ruokateollisuus, sotilasteollisuus sekä raskas kalusto.

Lukkiutuvat ja ei lukkiutuvat painikekytkimet (pushbutton)ovat holkkikiinnitteisiä, yksi- ja kaksinapaisina kokoonpanoina. Virrankulutus on 1-20 ampeerin välillä. Niitä on saatavana useina nailon- ja metallipainikkeina, joiden käyttövoima vaihtelee kevyestä 0,4 oz: sta raskaaseen 8 lbs: iin. Valaistut painikekytkimet ovat saatavana AV / AVH-sarjassa. Kytkimillä on UL- ja CSA-sertifikaatti. Kytkimiä käytetään esim veneteollisuudessa, hälytyspuhelimissa, linja-autoissa sekä turvapaneeleissa. Carlingilta löytyy myös neljän- sekä kahdeksanasennon ja toistuvan toiminnan yksinapaiset kiertokytkimet (rotary) joiden virrankulutus vaihtelee 1-20 ampeerin välillä. Kytkimet ovat UL- ja CSA-sertifioitu. Käyttökohteita ovat pienet kodinkoneet, erilaiset ohjaimet teollisuuteen sekä veneteollisuus.

Yhdistelmäkytkin (combination switch) tarjoavaa mahdollisuuden yhdistää suorituskyky maksimaaliseen tilankäyttöön. Yhden aukon muotoinen rakenne on helppo asentaa, mikä säästää suunnittelua, kokoonpanoa ja johdotusta.  CSW-sarja on monipuolinen yhdistelmäkytkin, jossa on moniasentoinen pyörivä, kolmiasentoinen vipu ja ei lukkiutuva painonappitoiminto. Tämä kompakti kytkin tarjoaa erinomaiset virtaluokitukset, IP67-suojauksen, mukautettavat legendat ja on yhteensopiva useiden suosittujen liittimien kanssa. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät CSW-sarjasta kustannustehokkaan, helposti asennettavan ja sopivan hyvin erilaisiin hyöty- ja vapaa-ajan ajoneuvoihin.

Valikoimasta löytyy myös akun irti (battery disconnect) kytkimet mitkä on suunniteltu minimoimaan akun tyhjentyminen, varmistamaan huoltohenkilöstön turvallisuus ja samalla tarjoamaan varkaussuojaa. Käytöttökohteita ovat veneteollisuus, maantieajoneuvot sekä puolustusteollisuus.

Carlingin-miniatyyri- ja pienoiskytkimet (mini & submini switches) on suljettuja ja tiivistämättömiä. Kytkimet ovat 1-4-napaisia kokoonpanoja ja virrankulutus on välillä 0.10A - 6 ampeeria. Miniatyyri ja pienikokoisista kytkinlinjoista löytyvät keinu-, vaihto-, painonappi- ja liukukytkimet PC-, piirilevy-, napsautus- ja pinta-asennusvaihtoehdoilla. Sertifikaatit sisältävät UL-, cUL- ja CSA-hyväksynnät.

Takaisin ylös

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää