Reel / EAD / 2J

Antennivalikoimistamme löydät parhaat ratkaisut solukkoverkkoon (2G, 3G, LTE ja 5G), ISM-taajuuksille, WiFi ja Bluetooth-tekniikoille sekä GPS, Glonass ja Galileo paikannukseen.

2J Antennas on erikoistunut vakiotuotteidensa ohella kehittämään myös asiakaskohtaisia antenniratkaisuja. Monipuolisia, jopa viiden elementin yhdistelmäantenneja käytetään globaalisti mm. ajoneuvo-, merenkulku-, satelliittipaikannus- sekä valvonta- ja hälytyssovelluksissa.

Korkealaatuiset ja kestävät REEL GmbH:n antennit on suunniteltu erittäin vaativiin olosuhteisiin. Niitä käytetään mm. ajoneuvoissa, raskaissa työkoneissa, raideliikenteessä sekä kohteissa, joissa antenni voi joutua ilkivallan kohteeksi. Yhteydet solukkoverkkoihin ja paikannussatelliitteihin toimivat luotettavasti myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

EAD:n ympärisäteilevät ulkoantennit tarjoavat suuren vahvistuksen ja mahdollistavat hyvän kuuluvuuden heikoissakin radiokentissä. Erittäin laajakaistaisilla, myös matalat taajuudet kattavilla antenneilla on lyhyet toimitusajat. EAD:n matalahäviöiset jatkokaapelit mahdollistavat asennuksen etäälle vaikkapa siten, että radiolaite on maanalaisissa tiloissa ja antenni ulkona.

 

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää