Bender

Bender GmbH & Co. KG on maailmanlaajuisesti tunnettu laitevalmistaja, joka on erikoistunut tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja teollisuuden, energianjakelun, terveydenhuoltotilojen ja sähköisen liikenteen sähköturvallisuuden ja keskeytymättömän toiminnan varmistamiseksi.

Yhtiöllä on pitkä historia sähköturvallisuus tuotteiden parissa ja on vakiinnuttanut asemansa johtavana toimijana tällä alalla. Laaja tuotevalikoima täyttää korkeimmatkin turvallisuusstandardit.

Näihin kuuluvat muun muassa laitteet, jotka valvovat eristystasoa sekä vikavirtoja erilaisissa sähköjärjestelmissä ja varmistavat luotettavan energiansyötön kriittisissä ympäristöissä.

Bender GmbH & Co. KG sitoutuminen tutkimus- ja kehitystyöhön sekä laadukkaisiin ja kestäviin ratkaisuihin tekee siitä luotettavan valinnan toimijoille, jotka etsivät edistyksellisiä sähköturvallisuusratkaisuja sähköjärjestelmän suojelemiseksi.

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää