Henri web uusi4

Henri Koskiniemi

Carling Tech, Gigalight, Blink Marine ja Raritan

Elektroninen kytkentätuotevalikoima sisältää kaikki uusimmat CAN ja J1939 -teknologiat edistyneille käyttöliittymäjärjestelmille. CAN-pohjaiset, SAE J1939 -yhteensopivat elektroniset kytkinohjaimet tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja digitaalisten kytkentäjärjestelmien integroimiseksi erilaisiin vaativiin työkonesovelluksiin. Näissä täysin muokattavissa ja ohjelmoitavissa kytkimissä on ohjelmoitava valaistus, diagnostinen palaute ja pidennetty käyttöikä. Multipleksointi on helppoa takana olevien Deutsch®-liittimien avulla, mikä vähentää perinteisten johtosarjojen ylimääräistä painoa ja kustannuksia.

Lisätietoja:
Henri Koskiniemi
050 479 4413
henri.koskiniemi@enkom-active.fi

Tuotekoodi Nimi Tuotekuvaus Pakkauskoko Tuotelehti Lisää tarjouspyyntöön
CT-CKJ Carling Tech CKJ-Series Carling CAN-väylän kytkin Lisää
CT-CKP Carling Tech CKP-Series Carling CAN-väylän kytkin Lisää
CT-VM Carling Tech VM-Series Carling CAN-väylän kytkin Lisää
CT-CE Carling Tech CE-Series Carling CAN/LIN-väylän kytkin Lisää

Carling Technologies Inc. perustettiin vuonna 1920. Yhtiön tuotemerkki on Carlingswitch minkä alta löytyy monia markkinoita palvelevia sarjoja erilaisia kytkimiä. Monista näistä tuotteista onkin tullut tunnustettuja standardeja ympäri maailmaa. Carlingin tuotteet sopivat erityisesti työkoneisiin, veneisiin, uusiutuvan energiaan ja puolustusteollisuuteen liittyviin sovelluksiin.

www.carlingtech.com

Carlingin elektronisesta kytkentävalikoimasta löytyy kolme eri mallia:

CKJ-sarja eli jog-kytkin. CKJ-sarjan kytkimessä on joystick-kiertokooderi, jossa on push-to-select-painike ja 5 mukautettavaa toimintopainiketta himmennetyllä valaistuksella. Tämä CAN J1939 -yhteensopiva näytönohjain on IP67 suojattu ja se voidaan konfiguroida useisiin suuntiin, mikä tarjoaa yksinkertaisen asennuksen ja liitettävyyden. Tyypillisiä käyttökohteita ovat linja-autot, työmaalaitteet ja trukit.

CKP-sarja eli CAN-näppäimistö. SAE J1939 CAN -standardien mukainen CKP-sarja on räätälöitävä näppäimistö, jossa on laserkaiverrettuja legendoja ja jopa kolme himmennettävää LED-toimintavaloa nappia kohti. LED-valo antaa myös diagnostiikkapalautetta vilkkumalla vian sattuessa.
CKP näppäimistö on IP6K9K-suojattu ja se voidaan asentaa ohjaamon sisä- tai ulkopuolelle. CKP näppäimistö voidaan asentaa joko pysty- tai vaakasuoraan ja sen matalaprofiilinen muotoilu tarjoaa saumattoman kojelaudan ilmeen. CKP-sarja tarjoaa merkittäviä etuja perinteisiin sähkömekaanisiin kytkimiin verrattuna, kuten pienemmän johtosarjan ja helpon asennuksen sekä 1 000 000 käyttösykliä. Sovelluksia ovat linja-autot ja raitiovaunut, sotilasteollisuus, maatalous sekä kaivostyö.

VM-sarja on multipleksoitu käyttäjän ohjausmoduuli, joka on ihanteellinen rakennus-, maatalous- ja hyötyajoneuvoille. Kestävää ja IP68-suojattua VM-sarjaa voidaan käyttää avoimissa tai suljetuissa ohjaamoympäristöissä, ja se käyttää alan standardia SAE J1939 CAN Bus -protokollaa.
VM-sarja vähentää perinteisten johtosarjojen monimutkaisuutta ja kustannuksia. Se myös lisää tuotteen käyttöikää ja luotettavuutta sekä parantaa asennustehokkuutta. Käyttökohteita ovat linja-autot, raitiovaunut, rakennuskoneet sekä trukit.

CM-sarjan multipleksoidussa kytkentäjärjestelmässä on LINK (Local Interconnect Network)-kytkinmoduuli sekä CAN/LIN-ohjainmoduuli. Kytkinmoduuli sisältää telineen, johon mahtuu kolme yksilöllisesti tunnistettavaa kytkintä ja reostaattia (kytkinsolmu). Ketjutettuina yhteen LIN-väylään mahtuu jopa 15 kytkentätoimintoa. Ohjainmoduuli toimii CAN-liitäntänä ulospäin ja siihen voidaan kytkeä kolme LIN -väylää eli yhteensä 45 kytkentätoimintoa yhdessä järjestelmässä. Yhdessä nämä tekniset ominaisuudet tekevät CAN/LIN CM-sarjan kytkentäjärjestelmästä monipuolisen ja joustavan vaihtoehdon, mikä vähentää johtojen määrää sekä ajoneuvon painoa ja tarjoaa samalla uutta kytkentätekniikkaa hyötyajoneuvojen suunnittelutarpeiden täyttämiseksi.

Takaisin ylös

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää