Toimittajat

Toimittajamme aakkosjärjestyksessä:

2J Antennas. Antennivalikoimistamme parhaat ratkaisut solukkoverkkoon (2G, 3G, LTE ja 5G), ISM-taajuuksille, WiFi ja Bluetooth-tekniikoille sekä GPS, Glonass ja Galioleo paikannukseen. Lisäksi laaja valikoima edellisten tekniikoiden yhdistelmäantenneja.

 

AudioCodes on Voice over IP-tekniikan pioneeri ja tekniikan edelläkävijä. AudioCodes suunnittelee ja valmistaa itse alusta asti tuotteensa. Maailmanlaajuiset lisäpalvelut takaavat helpon ja luotettavan käyttöönoton monimutkaisemmissakin ympäristöissä. AudioCodesin laajasta tuotevalikoimasta löytyy muun muassa session border controller (SBC)-tuotteet, media gatewayt monipuolisilla rajapinnoilla, IP puhelimet ja ohjelmistotuotteet.

AudioCodes on YouTube

 

Aviat Networks on yksi maailman johtavia mikroaaltoradioiden valmistajia. Linkit mahdollistavat paitsi yksinkertaiset point-to-point -yhteydet, myös monipuoliset sekä joustavat tähti- ja rengasverkot. Yhdellä radiolinkillä voidaan siirtää jopa 2.5 Gbit/s kapasiteettia. Laitteet toimivat erinomaisesti myös kuitukaapelien varmentavina yhteyksinä. Kapasiteettia voidaan lisätä helpoimmillaan vain ohjelmistolisenssiä päivittämällä.

Aviat Networks on YouTube

Italialainen Blink Marine on vuonna 2001 perustettu erityisesti marine- ja ajoneuvosovellusten ohjausratkaisuihin erikoistunut valmistaja. Kaikki digitaaliset keypad-ratkaisut ovat kytkettävissä CAN-väylään.

Blink Marine on YouTube

Carling Technologies valmistaa laajaa valikoimaa kytkimiä ja ylivirtasuojia. Keinukytkimet ovat modulaarisia ajoneuvokäyttöön suunniteltuja kytkimiä, joista on saatavana lukuisia versioita toimintokohtaisilla merkinnöillä.

Carling Technologies on YouTube

1995 perustetulla Shenzhen Clever Electronicilla on kahdenkymmenen vuoden kokemus virranjako- ja PDU-tuotteiden valmistamisesta. Yrityksellä on ISO9001, ISO14001, IECQ QC080000 ja OHSAS18001 sertifikaatit, useita alan patentteja ja se on toimittanut vuosien ajan perus PDU-tuotteita eri brändeille ja erilaisiin sovelluksiin.

EAD - Embedded Antenna Design. Antennivalikoimistamme parhaat ratkaisut solukkoverkkoon (2G, 3G, LTE ja 5G), ISM-taajuuksille, WiFi ja Bluetooth-tekniikoille sekä GPS, Glonass ja Galioleo paikannukseen. Lisäksi laaja valikoima edellisten tekniikoiden yhdistelmäantenneja.

 

Elpress on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut laadukkaita puristusratkaisuja sähköjohdinten liitoksia varten vuodesta 1959. Elpress-konserni koostuu Elpress- ja ABIKO-liiketoiminta-alueista. Elpressin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Ruotsin Kramforsissa.

Elpress on YouTube

Fujikuralla on maailmanlaajuinen maine korkealaatuisten ja innovatiivisten tuotteiden valmistajana. Fujikura on valokuitujatkoskoneiden, työkalujen ja tarvikkeiden edelläkävijä. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja kestäviä.

Fujikura on YouTube.

Gigalight on optisten lähettimien pioneeri. Laadukkaat komponentit ja pitkäaikainen kokemus mahdollistavat uusien innovaatioiden tuomisen ensimmäisenä markkinoille. Gigalightin optisen transceivereiden valikoimasta löytyy mallit niin kiinteiden kuin mobiiliverkkojen ympäristöihin.

Gigalight on YouTube

InHand Networks on johtava teollisten IoT-laitteiden valmistaja. Tuotevalikoimasta löytyvät vaativien käyttökohteiden M2M reitittimet, gatewayt, Ethernet kytkimet ja pilvipohjaiset hallinta- ja etäyhteystuotteet. Vuonna 2001 perustettu yritys panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen. Tuotteiden laadusta kertoo yhteistyö merkittävien partnereiden kuten Schneider Electricin, Rockwell Automationin ja GE Healthcaren kanssa.

InHand Networks on YouTube

Jettingin laitteet ovat kehitetty pitkän kenttäkokemuksen perusteella, hyvin käyttäjäläheisesti. Kevyet ja nopeakäyttöiset laitteet ovat miellyttävä työpari kuidun puhaltamiseen. Huippuluokan kestävyyden takaa pitkälle automatisoitu ja laadukas valmistus Ruotsissa. Jettingin laitteilla ja osaamisella tarjoamme asiakkaalle kokonaispaketin, jossa mukana ovat koulutus, puhalluslaitteet, tarvikkeet ja kompressorit.

Jetting on YouTube.

Legrand-konserniin kuuluva Cablofil on valmistanut lankahyllyjä ja kaapelointiratkaisuja vuodesta 1972 saakka. Cablofilin lankahyllyissä on aina keskitytty kestävyyteen sekä nopeaan ja helppoon asennettavuuteen. Valikoimasta löydät niin sähkö kuin kuumasinkityt hyllyt kuiviin ja kosteisiin tiloihin sekä haastavimpiin kohteisiin rosteri ja haponkestävät hyllytuotteet käyttökohteen mukaan. Lankahyllyt valmistetaan Hollannissa ja toimitusaika projekteihin on nopea.

Legrand on YouTube

Litemax on vuonna 2000 perustettu teollisten sovellusten näyttöihin keskittynyt valmistaja. Jatkuva ja voimakas panostus tuotekehitykseen pitää yrityksen tuotteet huippulaadukkaina erityisesti vaativimmissa käyttökohteissa, kuten ulkoasenteisissa ja suorassa auringonvalossa käytettävissä ympäristöissä. Näyttöihin voidaan suoraan integroida teollisuus PC.

Litemax on YouTube

Legrand on globaali spesialisti sähkötekniikan ja digitaalisten kiinteistöratkaisujen osa-alueilla. Minkels on Legrand konserniin kuuluva valmistaja, joka on erikoistunut konesalien räkki, käytävä ja jäähdytysinfrastruktuurin rakentamiseen. Minkelsin räkkiratkaisuissa on pyritty huomioimaan konesaliasiakastyyppien erilaiset tarpeet sekä räkkien yhteensopivuus ja energiatehokkuus kokonaisrakenteessa.

Minkels on YouTube

Legrand on globaali spesialisti sähkötekniikan ja digitaalisten kiinteistöratkaisujen osa-alueilla.  Legrand ryhmään kuuluva Modulan toteuttaa konesalin räkki- ja käytäväratkaisut alumiinielementtirakenteella tarkasti asiakkaan mittojen ja vaatimusten mukaan. Modulan ratkaisut voidaan räätälöidä asiakkaan erityistarpeita varten ja parantavat siten ratkaisujen käytettävyyttä.
 

PNI Corporation valmistaa suuren tarkkuuden kompassi- ja AHRS-antureita, joita käytetään vaativissa miehittämättömissä
maa-, meri- ja ilma-aluksissa, maanmittauksessa ja sotilaselektroniikassa.

PNI on YouTube

 

RADWIN on johtava langattomien runkoverkkoyhteyksien ja laajakaistaratkaisujen toimittaja lisenssivapailla 5.4 ja 5.8 GHz taajuusalueilla. Nopeuden ja luotettavuuden ansiosta RADWINin tuotteilla on mahdollista saavuttaa kuidun kaltainen laatu. RADWIN valmistaa IP67-luokiteltuja laitteita, jotka ovat suunniteltu kestämään kovia sääolosuhteita ja toimimaan verkossa pitkään, sopien täydellisesti Suomen vaativaan ilmastoon.

Radwin on YouTube

 

REEL Reinheimer Elektronik. Antennivalikoimistamme parhaat ratkaisut solukkoverkkoon (2G, 3G, LTE ja 5G), ISM-taajuuksille, WiFi ja Bluetooth-tekniikoille sekä GPS, Glonass ja Galioleo paikannukseen. Lisäksi laaja valikoima edellisten tekniikoiden yhdistelmäantenneja.

 

Virranjako luotettavasti on konesalin peruselementtejä. Energiantehokkuuden parantamiseksi tai luotettavan laskutusdatan keräämiseksi tulee pystyä luotettavasti mittaamaan energian käyttöä konesalin eri osissa. Raritan on toiminut räkki PDU:n ja energianmittaamiseen liittyvissä tuotteissa jo kolmekymmentävuotta. Tarjoamme PDU (Power Distribution Unit) tuoteratkaisut aina räätälöidyistä hallittavista tuotteista kustannustehokkaisiin perusmalleihin. Kaikkien täyttäessä ISO/IEC 62053-standardin mukaisen laskutustarkkuuden. Yhdistämällä PDU:n sensorit ympäristön tarkkailuun saadaan tarkka ja luotettava kuva konesalin käytöstä ja energiatehokkuudesta.

Raritan on YouTube

Thales tarjoaa laajan valikoiman Cinterion langattomia tuotteita M2M- ja IoT-sovelluksiin. Yrityksen pitkä historia mobiiliratkaisujen kehittäjänä luo luotettavan pohjan ja pidentää asiakkaiden ratkaisujen elinikää. Laadukkaiden laitteiden lisäksi ratkaisuissa on huomioituna tietoturva ja hallittavuus.

Thales Cinterion on YouTube

VIAVI on johtava verkko- ja palvelutestauslaitteiden valmistaja. Yrityksen historia ulottuu vuoteen 1923 (Wandel and Goltermann). Myöhemmin se on toiminut nimellä JDSU ja mukaan on hankittu Acternan ja Agilentin mittalaiteyksiköitä. VIAVI edustaa käsitestauslaitteiden ja optisen verkon testereiden parasta laatua.

Viavi on YouTube

 


© 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone