Tietoturva, valvonta ja hallinta (eSIM)

seppo-web

Seppo Junninen

Telit Cinterion, PNI, Aviat, Radwin, Mitsubishi ja antennituotteet

IoT-projektin onnistuminen edellyttää paitsi laadukkaat laitteet, myös luotettavat ja tietoturvalliset yhteydet, helpon hallinnan sekä laitteiden ja ohjelmistojen etäpäivitykset. Telit Cinterion IoT Suite on pilvipalvelu IoT-laitteiden valvontaan ja ohjaukseen. Ominaisuuksina muun muassa nopea käyttöönotto, lisäohjelmistojen lataus, päivitykset ja valvonta. Myös asiakkaan oman ohjelmiston hallinta ja päivitys on mahdollista. IoT Suite-toteutuksen pohjana on ollut maailmanlaajuinen, tietoturvallinen arkkitehtuuri (TLS-salaus, sertifikaatit, ISO-27001 ja SSAE-16 Type 2).

Koneiden väliset yhteydet ovat kehittymässä joustavampiin menetelmiin liittymien käyttöönotossa ja hallinnassa. Useimmat näistä teknologioista eivät ole vielä kypsyneet ja terminologiat uusien mallien ympärillä ovat moniselitteisiä (eSIM, iSIM, eUICC, IoT SIM, M2M SIM, Integrated SIM, Embedded SIM). Kymmenien tuhansien päätepisteiden käsittely pohjautuu erilaiseen arkkitehtuuriin kuin satojen laitteiden projektit. Toteutuksissa on myös runsaasti variaatiota riippuen siitä, tarvitaanko liikkuvuutta tai globaalia peittoa. Yhdessä Thalesin kokonaisratkaisujen kanssa autamme asiakkaitamme toteuttamaan sopivimman ja pitkäikäisen ratkaisun kuhunkin sovellukseen.

Lisätietoja:
Seppo Junninen
050 1790
seppo.junninen@enkom-active.fi 
LinkedIn

Tuotekoodi Nimi Tuotekuvaus Pakkauskoko Tuotelehti Lisää tarjouspyyntöön
THALES-IOT-SUITE THALES-IOT-SUITE Thales Cinterion IoT Suite Lisää

Telit Cinterion tarjoaa laajan valikoiman langattomia tuotteita M2M- ja IoT-sovelluksiin. Yrityksen pitkä historia mobiiliratkaisujen kehittäjänä luo luotettavan pohjan ja pidentää asiakkaiden ratkaisujen elinikää. Laadukkaiden laitteiden lisäksi ratkaisuissa on alusta lähtien huomioituna tietoturva ja hallittavuus.

www.telit.com

A suite of services to optimize IoT operations and drive up ROI

IoT devices and large fleets are often unattended and installed in hard-to-reach locations. Without a solid device lifecycle management strategy, maintenance costs can quickly skyrocket as fleets grow and technology evolves.
 
That’s where the Telit Cinterion IoT Suite comes in. The platform helps customers keep devices connected, secured and operating continuously at peak performance to maintain service level agreements and ensure trust while reducing operational costs and TCO. The suite of services leverages more than 25 years of experience in telecom and global OTA (Over-The-Air) technology plus unprecedented digital security expertise that comes from managing billions of device credentials.

Comprised of four cloud-based service categories, it can be combined or used separately to tackle operational challenges of IoT device:

Connectivity Activation and Subscription provisioning like eSIM,

Performance monitoring and corrective actions,

Maintenance including remote software updates and

Security with Trusted Digital Identities.

Takaisin ylös

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää