Sähköjohdinten jatkokset

Tekemällä asiat järjestelmällisesti saat laatua. Tämän tiedon pohjalta on kehitetty System Elpress, joka koostuu oikeista materiaaleista, koulutuksesta, konsultaatiosta ja osaavasta huollosta!
 
System Elpress symboloi Elpressin johtavia turvallisuus- ja laatuperiaatteita. Nämä periaatteet näkyvät sertifioiduissa ratkaisuissa, koulutuksessa ja ennakoivassa kunnossapidossa huollon muodossa.
 
Tarkastukset ja sertifiointi tehdään Elpressin kulloisenkin työkalun tarkastusohjeen ja ISO9001-standardin vaatimusten mukaisesti. Hyväksynnän jälkeen myönnetään todistus. Kaikki tarkastetut työkalut merkitään allekirjoitetulla voimassaolotarralla.
 

Lisätietoja:
Esa Niemi    
050 337 1515
esa.niemi@enkom-active.fi 
LinkedIn

 

Huoltopalvelut

Tähän tuotteeseen on saatavilla huolto- ja varaosapalvelut.

Tutustu huoltopalveluihin

Elpress on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut laadukkaita puristusratkaisuja sähköjohdinten liitoksia varten vuodesta 1959. Elpressin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Ruotsin Kramforsissa. Elpressillä on erittäin laaja sähköliittimien tuotevalikoima, johon kuuluvat työkalut, liittimet ja paikallinen huolto. Elpressiltä ostamasi tuotteet valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. System Elpress-kokonaisuuden avulla voit asiakkaana tuntea turvallisuutta käyttäessäsi sertifioitua järjestelmää ja voit olla aina varma oikeasta ja laadukkaasta liitoksesta.

www.elpress.net

Takaisin ylös

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää