Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Rakennamme CO2-vapaata yhteiskuntaa.

Toimimme vastuullisesti. Tämä tarkoittaa meille korkeita laatustandardeja ja etiikkaa oman organisaatiomme toiminnassa sekä saman tason edellyttämistä yhteistyökumppaneiltamme. Olemme ylpeitä, että kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat merkittävässä roolissa myös omistajamme Lagercrantz Groupin päämäärissä. Uskomme näiden tavoitteiden tukevan kiinteästi liiketoiminnallisia päämääriämme.

Näemme edustamiemme tekniikoiden ja tuotteiden auttavan tulevaisuuden kestävämmän yhteiskunnan rakentamisessa. Läpi rakenteiden kulkeva sähköistymisen ja automaation lisääntyminen auttaa meitä kaikkia kohti CO2-vapaata maailmaa. Ympäristönäkökulmien lisäksi haluamme toimia lähellä paikallisia yhteisöjä ja tukea erityisesti lasten- ja nuorten aktiviteettejä.

Olemme osa European Recycling Platform (ERP) Finland tuottajayhteisöä sähkö- ja elektroniikkalaitteille sekä kannettaville paristoille ja akuille. Tuottajayhteisö huolehtii tuottajille säädetyistä jätelain velvollisuuksista. Kuulumme myös Rinki tuottajayhteisöön, joka järjestää siihen liittyneiden yritysten puolesta kartonki-, lasi-, metalli-, muovi- ja puupakkausten vastaanoton, keräyksen ja kierrätyksen niin, että lainsäädännön vaatimukset täyttyvät.

Kuulumme myös Vastuu Group (entinen Suomen Tilaajavastuu)-palveluun. Palvelusta voidaan tarkistaa, että olemme hoitaneet yhteiskunnalliset velvoitteemme.


Erp finland
Fi iso 9001 hires
Rinki mukana merkki vihr rgb

Toimintamme perustana on ISO 9001-sertifioitu toiminnanohjausjärjestelmä. Laatupolitiikkamme perustuu osaavaan henkilöstöön, laadukkaisiin sekä edistyksellisiin tuotteisiin ja toimintavarmaan logistiikkaan.


Olemme sitoutuneet Lagercrantz Groupin eettisiin toimintaohjeisiin.


Lagercrantz Group tilikauden 2022/23 vuosikertomus ja vastuullisuusraportti on ladattavissa alta.

Kirjautumattomana käyttäjänä voit

  • tehdä tarjouskyselyitä koriin keräämistäsi tuotteista.
  • selata tuotteita, ladata tiedostoja ym.
  • Samalla sivuston laaja tuotetieto helpottaa oikeiden mallien löytämistä.

Selaa tuotteita

Kirjautumisen edut

  • Tee tilauksia tuotteista omilla hinnoilla.
  • Laske vaivattomasti materiaalitarpeesi projektikohtaisesti eri ostoskoreihin.


Tilaa tunnukset

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää