Smart City kommunikaatioratkaisu

19.2.2018

RADWIN Smart-Node liittää IP-laitteet verkkoon joustavasti

RADWIN Smart-Node on kevytrakenteinen virransyöttö- ja IP-kytkinratkaisu, joka on suunniteltu Smart City -konseptissa yksinkertaistamaan toteutusta ja säästämään kustannuksia. Se on maailman ensimmäinen etäältä hallittava L2 IP-kytkin, joka toimii myös UPS:n sisältävänä virtalähteenä usealla erilaisella liitännällä. Ratkaisu on IP-67 -suojatussa kotelossa, jonka sisällä on tilaa myös kolmannen osapuolen moduuleille, sensoreille tai muille laitteille.

Smart-Node mahdollistaa IP-verkkoon liittämisen ja virransyötön esimerkiksi kameroille, IoT-moduuleille, radiomodeemeille, lisenssivapaille radioille, antureille tai Wi-Fi tukiasemille erilaisilla liitännöillä. UPS:n ansiosta se tuo lisäarvoa myös pelkkää verkkovirtaa käyttäville pienlaitteille.

Smart-Node tarjoaa yhtenäisen hallintanäkymän, jolla voidaan valvoa ja konfiguroida virransyöttöön, verkon hallintaan ja hälytyksiin liittyviä asioita. Järjestelmä mahdollistaa sisäisten ja ulkoisten laitteiden paikallis- ja etähallinnan sekä vianmäärityksen.

Lataa tuotelehti tästä.

 

Lisätietoja:
Seppo Junninen
Enkom Active Oy    
010 273 2002
seppo.junninen@enkom-active.fi
LinkedIn

« Takaisin


© 2019 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone