PlacePod -pysäköintianturi toimii tien pinnan alla seitsemästä kymmeneen vuotta

PlacePod -pysäköintianturi toimii tien pinnan alla seitsemästä kymmeneen vuotta

PlacePod-antureiden asennus meneillään

PlacePod-antureiden asennus meneillään

PlacePod-anturieiden tiedot näkyvät pilvipalvelussa

PlacePod-anturieiden tiedot näkyvät pilvipalvelussa

Digita ja Enkom Active LoRaWAN-yhteistyöhön

1.6.2018

Digita ja Enkom Active ovat aloittaneet yhteistyön pysäköintiautomaation toteuttamisessa LoRaWAN-teknologiaa hyödyntäen.

Digita Oy ja Enkom Active Oy ovat aloittaneet kaupallisen yhteistyön pysäköintiautomaation ratkaisujen tuottamiseksi hyödyntäen Digitan LoRaWAN-teknologiaan perustuvaa IoT-verkkoa sekä Enkom Activen toimittamia PlacePod-pysäköintiantureita.

”Digitan LoRaWAN-tekniikka soveltuu erittäin hyvin kaupunkialueella toimivan anturiverkon tietoliikenneratkaisuksi.  Digitan kattava, laajeneva ja varmistettu verkko tarjoaa hyvän kuuluvuuden ja luotettavuuden jatkuvaan ja laajenevaan antureiden käyttöön”, kertoo Seppo Junninen Enkom Active Oy:stä.

LoRaWAN-pohjainen pysäköintiautomaatio tarjoaa nopean ja edullisen tavan seurata ja valvoa pysäköintipaikkojen käyttöä sekä tarjota autoilijoille tietoa vapaista pysäköintipaikoista. Tällä tavoin pysäköintipaikkojen käyttö tehostuu ja liikenne on sujuvampaa. PlacePod-anturit asennetaan pysäköintipaikoille tien pinnan alle, joten talvikunnossapito voidaan suorittaa normaalisti.

Antureiden tiedot luetaan ja esitetään Digitan palvelussa tai integroidaan asiakkaiden omiin tietojärjestelmiin joustavan API-liitynnän avulla. Pysäköintianturit perustuvat amerikkalaisen PNI Corporationin patentoimaan 3D- magnetometritekniikkaan, jolle on ominaista suuri tarkkuus, erinomainen häiriönsieto sekä hyvin pieni tehonkulutus. Antureilla voidaan saavuttaa seitsemästä kymmenen vuoden paristokesto.

Lisätietoja:
Seppo Junninen
Enkom Active Oy    
050 1790
seppo.junninen@enkom-active.fi
LinkedIn

 

 

 

 

« Takaisin


© 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone