Anaconda turvaa Fujikuraan

4.11.2016

Kenttäpäällikkö, Petri Oikarainen kertoo: ”Suuri merkitys meille on ollut maahantuojan oman huoltopalvelun kyky vastata vaikeisiinkin kysymyksiimme. Suuri kiitos tulee myös joustavasta palvelusta. Viimeisimmän hankintamme toimitus tapahtui toimistoaikojen ulkopuolella. Hyvin hoidettu.”

Anaconda Cabling ja Anaconda Nexus ovat sähkö-, tele- ja ICT-urakointialan vahvoja moniosaajia. Vuonna 1999 perustettu, Anaconda Cabling palvelee asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla monen vuoden kokemuksella. Vastikään perustettu Anaconda Nexus puolestaan toimii 02, 03, 06 ja 014 telealueilla. Anaconda Nexus pohjaa samaan omistajaportaaseen ja yrityskulttuuriin kuin Anaconda Cabling.

”Yritystemme käyttämät Fujikuran kuitujatkoskoneet valikoitiin omien kokemustemme perusteella, tarjoamaan luotettavuutta ja nopeutta projekteihimme. Muiden valmistajien koneet eivät vastanneet toiminnaltaan ja laadultaan meidän vaatimuksiamme. Koneet ovat olleet luotettavia, yksinkertaisia ja nopeita käyttää.” kertoo Juhani Saariniemi, tuotantopäällikkö, Anaconda Nexus.

Lisätietoja:
Anssi Suikkanen
Enkom Active Oy    
010 273 2007
anssi.suikkanen@enkom-active.fi
LinkedIn

« Takaisin


© 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone