Tekninen tuoteasiantuntija

14.8.2018

Kommunikaatiojärjestelmien toteutusten laajentuessa haemme puhe- ja VoIP-tuotteisiin teknistä tuoteasiantuntijaa.

Tekninen tuoteasiantuntija

Tuoteasiantuntijana olet mukana tukemassa asiakkaan hankintaprosessia teknisen osaamisen ja suunnitteluvinkkien kautta. Tuoteasiantuntijana vastaat myös asiakkaidemme päivittäisiin, teknisiin kysymyksiin ja pidät tarvittaessa tuotekoulutuksia.

Työskentelet pääasiassa AudioCodes (www.audiocodes.com) puhetuotteiden parissa. AudioCodes on Voice over IP-tekniikan pioneeri ja edelläkävijä. AudioCodesin erityisvahvuusalueita ovat Microsoft Skype for Business- ja Teams-järjestelmien yhteensovitukset, contact center-ympäristöt ja tietoturvalliset puhejärjestelmien yhteenliittämiset (SBC-tuotteet).

Odotamme sinulta kokemusta ja osaamista vastaavista IP-puhejärjestelmistä sekä SIP-protokollasta. Sinulta tulee löytyä myös Layer 2-4 protokollien perustuntemusta. Tietoturvaosaaminen lasketaan eduksesi. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja englanti on sinulle luonnollinen työskentelykieli. Toimipisteesi sijaitsee Espoon Leppävaarassa, mutta tarvittaessa matkustamme asennuspaikoille ympäri Suomea.

Osana kansainvälistä ja vakavaraista Lagercrantz-konsernia tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä alansa maailmanlaajuisesti johtavan valmistajan kanssa, sekä päästä aitopaikalle seuraamaan mielenkiintoisia ja haastavia järjestelmien käyttöönottoja.

Lähetä työhakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.8.2018 osoitteeseen matti.hatonen@enkom-active.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Hätönen, puh. 050 350 6529 tai Mika Sinkkonen, puh. 050 590 6566.

Lisätietoja:
Matti Hätönen
Enkom Active Oy    
050 350 6529
matti.hatonen@enkom-active.fi
LinkedIn

« Takaisin


© 2019 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone