EMS31 LTE Cat M1 moduuli,  koko 27.6 x 18.8 x 2.1 mm

EMS31 LTE Cat M1 moduuli, koko 27.6 x 18.8 x 2.1 mm

LTE Cat M1 moduuli

4.1.2017

Gemalton Cinterion EMS31 on ensimmäinen LTE Cat M1 modeemi, joka on tarkoitettu teollisiin internet-ratkaisuihin (IoT).

EMS31 tehontarve on erittäin pieni ja sen avulla voidaan toteuttaa IoT-ratkaisuja, jotka toimivat paristokäytössä jopa yli 10 vuotta. Modeemissa on ainutlaatuinen wake-up -ominaisuus, joka herättää modeemin deep sleep -tilasta alle sekunnissa, kun aikaisemmat modeemit tarvitsivat 15-25 s aikaa. Tehonsäästö on suuri harvoin tapahtuvassa tietoliikenteessä, kuten vesimittarin lukemisessa. Modeemin tiedonsiirtonopeudet ovat 300kbit/s downlink ja 375kbit/s uplink.

EMS31 perustuu uusimpaan LTE Cat M1-teknologiaan: low-power, wide-area (LPWA). Se mahdollistaa matalan tehonkulutuksen, tavallista pidemmän kantaman, myös rakennusten sisällä ja maanpinnan alapuolella. Modeemi tukee valintamahdollisuutta kymmenestä eri LTE-kanavasta, joten se soveltuu yhtenä komponenttina maailmanlaajuiseen käyttöön. Tämä nopeuttaa markkinoille tuloa, kun usean version toteuttaminen jää pois. LTE-M -verkot toimivat 2G, 3G ja 4G-verkkojen yhteydessä ja Gemalton aikaisemmista moduuleista on helppo siirtyä EMS31-moduulin käyttöön. EMS31 tukee myös tulevaa LTE NB-IoT protokollaa ja on varma valinta myös tulevaisuuden verkkostandardeja ajatellen.

EMS31 on paras valinta sovelluksiin, joissa alhainen tehontarve, parannettu sisäkuuluvuus ja pitkäaikainen verkon tuki ovat tärkeitä. Moduulin nopeus riittää hyvin useimpiin IoT-sovelluksiin, kuten älykäs sähköverkko, maatalouden mittaukset (maaperässä), älykkään kaupungin anturit, esineiden ja ihmisten seuranta, terveydenhuollon sovellukset ja teollisuuden anturit. EMS31 on jatkoa Gemalton 2G, 3G ja LTE Cat1 -moduuleille, jotka perustuvat samaan hardware-layoutiin ja tarjoavat joustavan tavan valita sovellukseen aina paras vaihtoehto.

EMS31 tarjoaa kahden UART:in lisäksi ADC:n, DAC:n ja GPIO-signaaleita. Moduuli voidaan toimittaa myös valmiiksi juotetulla komponentti-SIM -yksiköllä. Moduulin koko on 27.6 x 18.8 x 2.1 mm


Lisätietoja:
Antero Markkula
Enkom Active Oy    
0400 411 368
antero.markkula@enkom-active.fi
LinkedIn

« Takaisin


© 2019 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone