Microsoft Teams ja Skype for Business

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  AudioCodes on Voice over IP-tekniikan pioneeri ja tekniikan edelläkävijä. AudioCodes suunnittelee ja valmistaa itse alusta asti tuotteensa. Maailmanlaajuiset lisäpalvelut takaavat helpon ja luotettavan käyttöönoton monimutkaisemmissakin ympäristöissä. AudioCodesin laajasta tuotevalikoimasta löytyy muun muassa session border controller (SBC)-tuotteet, media gatewayt monipuolisilla rajapinnoilla, IP puhelimet ja ohjelmistotuotteet.

  Direct Routing

  Käyttäessäsi Microsoft Skype for Business tai Teams viestintää, voit AudioCodesin avulla käyttää edellä mainittuja työkaluja myös puhelimena, saadaan käyttöön CloudPBX tai Phone System toiminnallisuudet. Microsoftin sertifioimat AudioCodes Session Border Controllerit takaavat turvallisen ja saumattoman toiminnan, olipa kyseessä operaattorin SIP trunkin yhdistäminen tai liittäminen osaksi asiakaspalvelun puhelin järjestelmää (Contact Center). Puhepalveluiden käyttöönotto on entistäkin helpompaa Microsoftin parantuneen arkkitehtuurin puolesta, unohtamatta aina auttavaa Enkom Activen ja AudioCodesin asiantuntijoiden tukipalveluita. Lue lisää.

  CloudBond 365

  CloudBond 365 tarjoaa Office 365 pilvikäyttäjilleen Enterprise Voice-palvelun vanhoja operaattoriyhteyksiä ja numerointeja käyttäen. Tämä All-in-one Skype for Business-ratkaisu yhdistää parhaat puolet Skype for Business-servereiltä, Cloud-PBX:stä ja palveluntarjoajan tarjonnasta. AudioCodes CloudBond 365 perustuu hybrid Skype for Business -rakenteeseen. Siitä on saatavilla kolme eri kokoon skaalautuvaa alustaa, suurimman skaalautuessa aina 5000 käyttäjään asti, sekä täysin virtualisoitu versio.

  Tuote pitää sisällään täydellisen oman Skype for Business ympäristön, joka voidaan liittää sekä jo olemassa olevaan Microsoft Active Directory toimintaympäristöön tai Office 365 ympäristöön, mutta on toimintavalmis myös itsenäisenä. Se sisältää tarvittavien servereiden lisäksi mm. integroidun AudioCodes SBC:n, helppokäyttöisen hallintanäkymän ja varmuuskopiointi- ja palautusratkaisun. Näiden lisäksi AudioCodes CloudBond 365 mahdollistaa Contact Center järjestelmän liittämisen Skype for Business palveluun. Lataa esite

  Lisätietoja:
  Mika Sinkkonen
  Enkom Active Oy    
  050 590 6566
  mika.sinkkonen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone