Puheverkon migraatio ja tietoturva

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  AudioCodes on Voice over IP-tekniikan pioneeri ja tekniikan edelläkävijä. AudioCodes suunnittelee ja valmistaa itse alusta asti tuotteensa. Maailmanlaajuiset lisäpalvelut takaavat helpon ja luotettavan käyttöönoton monimutkaisemmissakin ympäristöissä. AudioCodesin laajasta tuotevalikoimasta löytyy muun muassa session border controller (SBC)-tuotteet, media gatewayt monipuolisilla rajapinnoilla, IP puhelimet ja ohjelmistotuotteet.

  AudioCodesin Session Border Controllerit (SBC) mahdollistavat turvallisesti laajemman palvelutarjonnan IP-verkkojen avulla. Perustoiminteena saavutetaan puhelinjärjestelmien turvaaminen kun järjestelmiä ja palveluita yhdistellään toisiinsa. SBC on kehitetty ja kohdennettu IP pohjaisen puhe sekä video liikenteen tietoturvaan toisin kuin koko internet liikenteen perinteiset data palomuurit. Näin pystytään takaamaan vaativatkin puhetoiminnallisuudet myös internetin yli tinkimättä tietoturvasta.

  Muita merkittäviä toiminteita ovat eri valmistajien laitteiden yhteensovittaminen; puhelinnumeroiden muokkaukset, SIP-sanomien muokkaus, yhteysprotokollamuunnokset (TCP, UDP, TLS), puhekoodekkimuunnokset ja DTMF-signaalien välitystapojen muuntamiset. Lisätietoa AudioCodes SBC-tuotteista löydät tästä linkistä.

  AudioCodesin Media Gatewayt eli analogiset ja digitaaliset VoIP Gatewayt omaavat markkinoiden parhaan äänenlaadun ja ovat yhteensopivia useiden puhelinverkko- sekä VoIP-valmistajien kanssa. Yhteensopivuuslistalla ovat mm. Nortel, Siemens, Alcatel, Cisco, Avaya, Microsoft jne. Näin ollen tuotteet ovat erinomainen valinta yhdyskäytäviksi PSTN ja IP-pohjaisten puheverkkojen välille.

  Kaikki AudioCodes-tuotteet perustuvat omien piirien ja DSP-moduulien päälle. Tämä takaa loistavan äänenlaadun ja nopean laitekehityksen. Lisätietoa analogisista ja digitaalisista Media Gatewaysta löydät tästä linkistä.

  AudioCodes IP-puhelimet ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Tuotekehityksessä on panostettu erityisesti hyvään äänenlaatuun. Muiden AudioCodes-tuotteiden tavoin IP-puhelimet ovat yhteensopivia useiden eri järjestelmien kanssa (esim. Microsoft, Genesys ja Broadsoft) Lisätietoa IP puhelimista löydät tästä linkistä.

  Lisätietoja:
  Mika Sinkkonen
  Enkom Active Oy    
  050 590 6566
  mika.sinkkonen@enkom-active.fi
  LinkedIn

     © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone