Carling Technologies tarjoaa erilaisia ohjaustuotteita liikkuvan kaluston ja raskaiden työkoneiden tarpeisiin. Sovellusesimerkkeinä himmenninohjaus, peilin pyörimissäätö, pyyhkijän pesulaitteen hallinta ja USB-kaksoisporttilaturi.

Lisätietoja:
Mervi Fischer    
050 388 8205
mervi.fischer@enkom-active.fi 
LinkedIn

Tuotekoodi Nimi Tuotekuvaus Pakkauskoko Tuotelehti Lisää tarjouspyyntöön
CT-VCHARGER Carling Tech V-Charger Carling USB laturi Lisää
Carling Tech CLTM12-S Carling Tech CLTM12-S Carling CLTM12-S sarja Lisää
Carling Tech LD Carling Tech LD Carling LD sarja Lisää
Carling Tech LMR Carling Tech LMR Carling LMR sarja Lisää

Carling Technologies Inc. perustettiin vuonna 1920. Yhtiön tuotemerkki on Carlingswitch minkä alta löytyy monia markkinoita palvelevia sarjoja erilaisia kytkimiä. Monista näistä tuotteista onkin tullut tunnustettuja standardeja ympäri maailmaa. Carlingin tuotteet sopivat erityisesti työkoneisiin, veneisiin, uusiutuvan energiaan ja puolustusteollisuuteen liittyviin sovelluksiin.

www.carlingtech.com

CLTM12-S  on Carlingin kompakti, kiinteän tilan kuormanohjain, jossa on 12 yläpuolista lähtöä, 4 digitaalista tuloa, 3 erillistä tuloa, 2 osoiteriviä ja CAN-siirtonopeuden valintalinja. CLTM12-S tarjoaa nopean, matalahäviöisen, kiinteän tilan päälle / pois-kytkennän sekä oikosulkusuojan jokaiselle lähdölle sekä kuormitustilan ja tehodiagnostiikan. Sähkömekaanisiin releisiin verrattuna CLTM12-elektroninen ohjausmoduuli lisää lämpötehokkuutta tarjoamalla pienemmän tehohäviön ja suuremmat teho/paino-tiheydet. CLTM12-S tarjoaa paremman turvallisuuden ja luotettavuuden vähentäen samalla laitteen seisokkeja, käyttäjän työmäärää, ajoneuvon kokonaispainoa ja johdotuksen monimutkaisuutta. Yhdistettynä Carlingin sähköisiin kytkentätuotteisiin tämä elektroninen ohjausmoduuli tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja kuljetussovelluksiin sekä hälytysjärjestelmiin.

Carlingin Dual Port USB V-laturi (V-charger) on suunniteltu lataamaan tabletteja, e-lukijoita, mobiili- ja pelilaitteita, digitaalikameroita sekä muita yhteensopivia elektronisia laitteita. V-laturi tarjoaa 3,15 ampeerin kokonaisvirran nopealla latausajalla jopa äärilämpötiloissa -40 C - +80C. Tämä innovatiivinen tuote turvaa elektroniikkansa integroidulla ylivirta- ja lämpösuojauksella sekä valinnaisella kuorman tyhjennyspiirillä, mikä takaa pitkäaikaisen turvallisen ja luotettavan toiminnan. Keski-LED ilmaisee, että lataus on käynnissä. Napsautettava asennus alan standardiin 1,450 ”x, 830” paneelin aukkoon tekee asennuksesta helppoa. Lisäksi V-laturin kaksoisvääntöjousi-jousikuormitetut ovet sulkeutuvat automaattisesti ja tarjoavat IP65-tiiviyssuojan tarkasti istuvilla silikonikumitiivisteillä.

Carling Technologiesin Wiper Washer Control yhdistää kaksi kytkintä yhdeksi itsenäiseksi yksiköksi, mikä mahdollistaa sekä pesu- että pyyhintätoimintojen vaivattoman hallinnan yhdestä paikasta. Erilaisia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, kuten jatkuvat hitaan ja nopean pyyhkimen asennot, kuusi jaksoittaista viiveaikaa 3-18 sekuntia. Push-to-pesupainike ja LED-yövalon ilmaisin tarjoavat joustavuuden vastaamaan useimpia ohjaamon muotoiluja. LW-sarjaa on saatavana 14 tai 28 voltin käyttöön, ja se voidaan sovittaa yhden tai kahden releen järjestelmiin. Lämpötilaluokat vaihtelevat välillä -25 ° C - 85 ° C. Käyttöalueita ovat maatalous- sekä rakennustyökoneet. 

LMR-sarja eli peilin ohjaus, tarjoaa keinot yhden tai kahden peilin ja jopa neljän erillisen moottorin ohjaamiseen yhdestä helppokäyttöisestä joy-stickistä. Kun sitä käytetään yhdessä himmentimen ja pyyhin / pesimen ohjauksen kanssa, Carling Technologies tarjoaa ratkaisun useimpiin kojelaudan ohjaustarpeisiin kuljetusmarkkinoilla. Käyttöalueita on erilaiset laitteistot teollisuudessa ja maataloudessa.

Carlinglta löytyy myös LD-sarjan himmennin (dimmer control) minkä hallinta on dynaaminen läpimurto kojelautatekniikassa. Tämä sarja tarjoaa täysin ohjelmoitavat piirit, joilla voidaan hallita vähimmäis- ja enimmäisvalaistustasoja, portaiden määrää kokonaishämärästä täydelliseen kirkkauteen ja säätää valaistustasoja. Säädettäviin turvaominaisuuksiin kuuluu watchdog-toiminnallisuus, joka estää laitteen lukkiutumisen, ja muistilaite, joka muistuttaa himmentimen asennon virtakatkosten jälkeen. LD-sarjan himmenninohjaimissa on pikakiinnitys ja vaihtoehtoja luokituksille, , väreille, himmennysnopeuksille, toimilaitetyyleille ja valaistusväreille sekä lasersyötetyille legendoille. Tämän sarjan käyttölämpötila on -40...+85 ° C. Se ylittää SAE J1113 ja SAE 1445 EMI -standardit ja 100 000 käyttökerran mekaanisen kestävyyden. Sovelluksia on esimerkiksi teollisuus- sekä maatalouslaitteet.

Takaisin ylös

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää