Mittaavat PDU:t

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Virranjako luotettavasti on konesalin peruselementtejä. Energiantehokkuuden parantamiseksi tai luotettavan laskutusdatan keräämiseksi tulee pystyä luotettavasti mittaamaan energian käyttöä konesalin eri osissa. Raritan on toiminut räkki PDU:n ja energianmittaamiseen liittyvissä tuotteissa jo kolmekymmentävuotta. Tarjoamme PDU (Power Distribution Unit) tuoteratkaisut aina räätälöidyistä hallittavista tuotteista kustannustehokkaisiin perusmalleihin. Kaikkien täyttäessä ISO/IEC 62053-standardin mukaisen laskutustarkkuuden. Yhdistämällä PDU:n sensorit ympäristön tarkkailuun saadaan tarkka ja luotettava kuva konesalin käytöstä ja energiatehokkuudesta.

   

  Älykkään rack-PDU:n avulla voidaan energiankäyttöä mitata pistokekohtaiseen mittaukseen asti. Voimme tarvittaessa suunnitella ja räätälöidä asiakkaan haluaman PDU:n: pistokkeet, sulakkeet ja ominaisuudet. PDU:t voidaan yhdistää etäluentojärjestelmään kuten Sunbird PowerIQ. Kustannustehokkaissa perusmalleissa mittarointi voidaan jättää pistoke- tai PDU-kohtaisesti pois.

  Inline meter mallit kytketään voidaan kytkeä suoraan IT-laitteen tai perus-PDU mallin väliin, jolloin vaiheet saadaan helposti mittaukseen. Kokonaisvalvontaratkaisua varten Inline Meter malleihn voidaan kytkeä myös lämpötila-, kosteus- ja virtausanturit.

  BCM (Branch Circuit Monitoring) avulla voidaan mittaukseen ottaa konesalin nykyiset, ilman mittausta toimivat PDU:t. Järjestelmään kytkettävät avattavat virtamuuntajat mahdollistavat mittauksen toteuttamisen olemassa olevaan konesaliin ilman huoltokatkoa. BCM tukee myös suurempien virtojen mittausta  ja valvonnan siten esimerkiksi jäähdytyskoneelle.

  Lisätietoja:
  Matti Hätönen
  Enkom Active Oy    
  050 350 6529
  matti.hatonen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone