Konesaliräkit ja häkit

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Legrand on globaali spesialisti sähkötekniikan ja digitaalisten kiinteistöratkaisujen osa-alueilla. Minkels on Legrand konserniin kuuluva valmistaja, joka on erikoistunut konesalien räkki, käytävä ja jäähdytysinfrastruktuurin rakentamiseen. Minkelsin räkkiratkaisuissa on pyritty huomioimaan konesaliasiakastyyppien erilaiset tarpeet sekä räkkien yhteensopivuus ja energiatehokkuus kokonaisrakenteessa. Legrand ryhmään kuuluva Modulan toteuttaa räkkiratkaisut alumiinielementtirakenteella tarkasti asiakkaan mittojen ja vaatimusten mukaan. Modulan ratkaisut voidaan räätälöidä asiakkaan erityistarpeita varten.

  Minkelsin serveri- ja verkkolaiteräkeissä on runsaasti vaihtoehtoja eri kokoluokissa ja kalustusratkaisuissa. MCS-sarjan räkit voidaan kalustaa juuri asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Räkkien korkeudet voivat olla 25 U:sta aina 52 U:n. Lisäksi sarjasta löytyy erityisesti colocation (colo) konesaleille tarkoitetut räkkimallit.

  Modulan räkkiratkaisut räätälöidään täysin asiakkaan vaatimusten mukaisesti ja ne ovat siten juuri sopivia kulloiseenkin käyttökohteeseen. Esimerkkinä 62 U korkeat räkkiratkaisut. Räätälöinnistä huolimatta ainutlaatuinen alumiinirakenne on nopea valmistaa ja helppo varastoida. Toimitusajat kohteeseen ovat siten aina lyhyitä.Tutustu Modulan räkkiratkaisuihin täältä. Modulanin koko tuotekatalogin voit ladata tästä linkistä.

  Modulanin räkki- ja käytäväratkaisuja voit täydentää vahvoilla ja helposti asennettavilla häkkirakenteilla. Häkit voidaan toimittaa perusmoduuleina tai täysin kohteeseen suunniteltuna. Lisätietoja täältä.

  Lisätietoja:
  Matti Hätönen
  Enkom Active Oy    
  050 350 6529
  matti.hatonen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone