Konesalikäytävät

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Legrand on globaali spesialisti sähkötekniikan ja digitaalisten kiinteistöratkaisujen osa-alueilla. Minkels on Legrand konserniin kuuluva valmistaja, joka on erikoistunut konesalien räkki, käytävä ja jäähdytysinfrastruktuurin rakentamiseen. Minkels kuuma- ja kylmäkäytäväratkaisuilla saavutetaan merkittävää energiansäästöä ja helpotetaan operointia konesalissa. Legrand ryhmään kuuluva Modulan toteuttaa käytäväratkaisut alumiinielementtirakenteella tarkasti asiakkaan mittojen ja vaatimusten mukaan. Modulan ratkaisut voidaan räätälöidä asiakkaan erityistarpeita varten.

  Minkelsin "Free Standing Corridor" ratkaisulla voi toteuttaa käytäväratkaisun ilman isoja alkuinvestointeja yhdellä kertaa. Asiakas voi lisätä käytävään eri kokoisia räkkejä modulaarisesti, tarpeen mukaan. "Next Generation Corridor" käytävä integroituu tarkasti olemassa olevan tilan mukaan ja se on erittäin energiatehokas. Käytävä suunnitellaan aina kohteen tarkkojen tarpeiden mukaan.Käytäviin on helposti integroitavissa Minkelsin VariCondition-rivijäähdyttimet tai passiiviset jäähdytyskanavat lämpiman ilman poiskuljettamiseen (VED).

  Modulan käytäväratkaisut räätälöidään täysin asiakkaan vaatimusten mukaisesti ja ne ovat siten juuri sopivia kulloiseenkin käyttökohteeseen. Räätälöinnistä huolimatta ainutlaatuinen alumiinirakenne on nopea valmistaa ja helppo varastoida. Toimitusajat kohteeseen ovat siten aina lyhyitä. Tutustu Modulan käytäratkaisuihin täältä. Modulanin koko tuotekatalogin voit ladata tästä linkistä.

  Lisätietoja:
  Matti Hätönen
  Enkom Active Oy    
  050 350 6529
  matti.hatonen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone