Kaapelikengät

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Elpress on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut laadukkaita puristusratkaisuja sähköjohdinten liitoksia varten vuodesta 1959. Elpress-konserni koostuu Elpress- ja ABIKO-liiketoiminta-alueista. Elpressin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Ruotsin Kramforsissa.

  Elpressillä on tarjota erittäin laaja sähköliittimien tuotevalikoima, johon kuuluukaapelikenkiä ja jatkosholkkeja eri käyttöalueisiin. Tarjoamme monia eri kokovaihtoehtoja. Poikkipinta-alueen 0,1–1200 mm² tuotteet suunnitellaan ja testataan niin, että ne täyttävät asianmukaiset standardit, kuten IEC 61238-1:n vaatimukset.

  Elpressiltä ostamasi tuotteet valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten vallitessa pääosin omassa tehtaassa Ruotsissa. Investoinnit uuteen tekniikkaan ja koneisiin tekee Elpressistä tehokkaan, joustavan ja nopean.

  Varman liitoksen saavuttamiseksi tarjoamme sertifioituja ratkaisuja kaapeli – liitin – työkalu –yhdistelmistä. Tämä jotta voit asiakkaana tuntea turvallisuutta käyttäessäsi järjestelmäämme, ja olla varma siitä että varma liitos saadaan aikaan käytettäessä tuotteitamme oikein. Järjestelmä on kehitetty ja testattu olemassa olevien standardien ja normien mukaisesti.

  Lataa täysi tuoteluettelo, osa 1.

  Lataa täysi tuoteluettelo, osa 2.

  Lisätietoja:
  Esa Niemi
  Enkom Active Oy    
  050 337 1515
  esa.niemi@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone