Lääkintätilojen valvontareleet

Bender on maailman johtava toimittaja lääkintätilojen sähkönsyötön turvallisuuskomponenteissa. Benderillä on yli 75-vuoden kokemus näistä käyttöympäristöistä.

TN-järjestelmän ratkaisut sopivat sovelluksiin kuten leikkauspöytien asennonsäätö, röntgenlaitteet, ei kriittiset sähkösyötöt ja isojen yli 5 kVA tehoisten laitteiden syöttö.

IT-järjestelmän tuotteista esimerkkeinä ovat eristystason valvontarele, lääkintäsuojaerotusmuuntajan ylikuormitus ja lämpötilavalvonta, liitäntä etähälytyslaitteisiin sekä eristysvian paikannusjärjestelmän lähetin.

Eristysvian paikannusjärjestelmä tehohoitoyksikössä voidaan toteuttaa seuraavilla Bender malleilla. isoMED427P syöttömuuntajan valvonta, eristystason valvonta, vianetsintäsignaalin lähetin ja EDS151 6 kanavainen vastaanotin (maksimissaan 88 kpl eli 528 lähdön automaattinen valvonta).

Benderin valikoimasta löytyy myös automaattiset syötönvaihtolaitteet. ATICS-syötönvaihtolaitteita löytyy 2-4 napaisia sekä TN- että IT-verkkoon. IT-verkon ATICS sisältää myös kaikki samat toiminnot kuin isoMED427P eristystason valvontarele. Siten pieneen tilaan saadaan asennettua monipuoliset toiminnot.

Lisätietoja:
Jesse Palmberg
040 509 1102
jesse.palmberg@enkom-active.fi
LinkedIn

Tuotekoodi Nimi Tuotekuvaus Pakkauskoko Tuotelehti Lisää tarjouspyyntöön
HEALTHCARE HEALTHCARE Bender Healthcare Solutions Lisää

Yli 75-vuoden kokemuksella Saksalainen perheyritys Bender on maailman johtava sähköturvallisuustuotteiden valmistaja. Benderillä on yli 1160 työntekijää ja yli 15 % yrityksen resursseista käytetään tuotekehitykseen. Kaikki tuotteet valmistetaan Saksassa.

https://www.bender.de/en/

Takaisin ylös

Kirjautumattomana käyttäjänä voit

  • tehdä tarjouskyselyitä koriin keräämistäsi tuotteista.
  • selata tuotteita, ladata tiedostoja ym.
  • Samalla sivuston laaja tuotetieto helpottaa oikeiden mallien löytämistä.

Selaa tuotteita

Kirjautumisen edut

  • Tee tilauksia tuotteista omilla hinnoilla.
  • Laske vaivattomasti materiaalitarpeesi projektikohtaisesti eri ostoskoreihin.


Tilaa tunnukset

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää