Eristystason valvontareleet

Eristystason valvontarele valvoo kelluvassa IT-verkossa verkon ja suojamaan välistä eristysvastusta eli eristysresistanssia. Rele antaa hälytyksen havaittuaan eristysvastuksen laskeneen alle hälytysrajan. Vika ehditään paikallistaa ja korjata ennen kuin se aiheuttaa suurempia ongelmia.

Benderin eristystason valvontareleet mittaavat pelkästään eristysresistanssia. Sen ansiosta kapasitiivisten vikavirtojen osuus poistetaan mittauksesta ja vian havaitsemisen herkkyys on paljon parempi kuin maadoitetussa verkossa.

Vanhan nimityksen, maasulkurele, käyttö aiheuttaa usein väärinkäsityksiä, koska maasulkuvika aiheuttaa kelluvassa ja maadoitetussa verkossa eri asioita, joten niissä tarvitaan aivan eri maasulkusuojaukset. Kelluvassa verkossa mitataan eristysvastusta eristystason valvontareleellä ja maadoitetussa verkossa mitataan vikavirtoja vikavirtamittarilla.

Sopivan laitteen valitsemiseen vaikuttaa verkon jännite ja teho sekä käytettävissä oleva apujännite. Tietyt sovellutukset esim. aurinkovoimalat vaativat aivan omat releensä. Eristysvian paikallistamisen helpottamiseksi Bender valmistaa eristysvian etsintälaitteita. Eristysvian paikallistaminen nopeasti IT-verkossa on tärkeää, koska seuraavat viat eri potentiaaliin aiheuttavat vikavirtoja.

Lisätietoja:
Jesse Palmberg
040 509 1102
jesse.palmberg@enkom-active.fi
LinkedIn

Yli 75-vuoden kokemuksella Saksalainen perheyritys Bender on maailman johtava sähköturvallisuustuotteiden valmistaja. Benderillä on yli 1160 työntekijää ja yli 15 % yrityksen resursseista käytetään tuotekehitykseen. Kaikki tuotteet valmistetaan Saksassa.

https://www.bender.de/en/

Takaisin ylös

Kirjautumattomana käyttäjänä voit

  • tehdä tarjouskyselyitä koriin keräämistäsi tuotteista.
  • selata tuotteita, ladata tiedostoja ym.
  • Samalla sivuston laaja tuotetieto helpottaa oikeiden mallien löytämistä.

Selaa tuotteita

Kirjautumisen edut

  • Tee tilauksia tuotteista omilla hinnoilla.
  • Laske vaivattomasti materiaalitarpeesi projektikohtaisesti eri ostoskoreihin.


Tilaa tunnukset

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää