Lankahyllyt

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Legrand-konserniin kuuluva Cablofil on valmistanut lankahyllyjä ja kaapelointiratkaisuja vuodesta 1972 saakka. Cablofilin lankahyllyissä on aina keskitytty kestävyyteen sekä nopeaan ja helppoon asennettavuuteen. Valikoimasta löydät niin sähkö kuin kuumasinkityt hyllyt kuiviin ja kosteisiin tiloihin sekä haastavimpiin kohteisiin rosteri ja haponkestävät hyllytuotteet käyttökohteen mukaan. Cablofil lankahyllyt ovat pärjänneet loistavasti EMC-testeissä ja ovat huomattavasti turvallisempi hyllytystapa sähkökaapeleille kuin tikas- tai levyhyllyratkaisut. Lankahyllyt valmistetaan Hollannissa ja toimitusaika projekteihin on nopea.

  Cablofil lankahyllyt sopivat useaan eri käyttökohteeseen ja niiden asentaminen silti helppokäyttöistä ja nopeaa. Lisätietoa eri asennustavoista löydät tästä oppaasta.

  Kohteen suunnittelua helpottamaan Cablofil tarjoaa laajan valikoiman aputyökaluja. Oman suunnitteluohjelmiston tai AutoCAD lisäosan ansiosta suunnittelu tuotteilla on miellyttävää. Lisätietoja suunnittelusta löydät linkistä: http://www.cablofil.biz/tools

  Lisätietoja:
  Esa Niemi
  Enkom Active Oy    
  050 337 1515
  esa.niemi@enkom-active.fi
  LinkedIn

     © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone