Kiinteistön laitekaappi

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Legrand on globaali spesialisti sähkötekniikan ja digitaalisten kiinteistöratkaisujen osa-alueilla. Minkels on Legrand konserniin kuuluva valmistaja, joka on erikoistunut konesalien räkki, käytävä ja jäähdytysinfrastruktuurin rakentamiseen. Minkelsin räkkiratkaisuissa on pyritty huomioimaan konesaliasiakastyyppien erilaiset tarpeet sekä räkkien yhteensopivuus ja energiatehokkuus kokonaisrakenteessa.

  Pilvipalveluihin siirtymisen myötä yritysten omien servereiden määrä on laskenut voimakkaasti. Kuitenkin edelleen kaikkein liiketoimintakriittisin tieto on tarpeen säilyttää fyysisesti omissa tiloissaan. Aiempia laitetiloja ei enää ole tai ne ovat käyneet vanhanaikaiseksi. Mikrokonesalit tarjoavat tähän tarpeeseen helpon ratkaisun, jossa kaikki konesalin keskeiset komponentit on tiivistetty yhteen kaappiin. Mikrokonesalien tarve tulee jatkossa korostumaan uusien nopeiden mobiiliverkkojen ja IoT-verkkojen rakentamisessa. Molempiin sovelluksiin tarvitaan kiinteistöistä ammattimainen laitetila, jota usein ei ole.

  Minkels mikrokonesaleissa vaihtoehtoina yhden serverikaapin kokoinen MiniCube tai kahden serverikaapin kokoinen MatrixCube. MiniCubeen on lisäksi suoraan saatavilla sammutusjärjestelmä.

  Lisätietoja:
  Matti Hätönen
  Enkom Active Oy    
  050 350 6529
  matti.hatonen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2019 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone