Kuitupuhalluslaitteet

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Jettingin laitteet ovat kehitetty pitkän kenttäkokemuksen perusteella, hyvin käyttäjäläheisesti. Kevyet ja nopeakäyttöiset laitteet ovat miellyttävä työpari kuidun puhaltamiseen. Huippuluokan kestävyyden takaa pitkälle automatisoitu ja laadukas valmistus Ruotsissa. Jettingin laitteilla ja osaamisella tarjoamme asiakkaalle kokonaispaketin, jossa mukana ovat koulutus, puhalluslaitteet, tarvikkeet ja kompressorit.

  Jetting TriggAIR on kädessäpidettävä ja kestävä puhalluskone. Ilman pieniä osia valmistettu laite on kevyt ja se voidaan asentaa myös kolmijalkaan. Koneella voidaan puhaltaa 1-3 mm kaapeleita 5-7 mm putkissa. Akkutekniikkana Milwaukee 4 Ah akku.

   

  Jetting MJet V0 on kompakti puhalluskone sähköllä tai pneumaattisesti. V0 sopii viimeisen mailin access-verkon työkaluksi. Koneella voidaan puhaltaa 0,5-6 mm kaapeleita 3-16 mm putkissa.

  Jetting MJet V1 sopii tilaaja- ja access-verkon toteutuksiin. Laite toimii pneumaattisesti ja se on tarkoitettu 0,8-16 mm kaapeleille, 7-40 mm putkiin.

  Jetting Mjet V3 on Jettingin isompiin runkokuituihin tarkoitettu malli, jolla voidaan puhaltaa kaapeleita 4-40 mm välillä puhallettuna 10-50 mm putkiin. Laite toimii pneumaattisesti.

  Lataa Jetting esite tästä.

  Lisätietoja:
  Anssi Suikkanen
  Enkom Active Oy    
  040 753 9964
  anssi.suikkanen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone