Kuitupuhalluslaitteet

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Jettingin laitteet ovat kehitetty pitkän kenttäkokemuksen perusteella, hyvin käyttäjäläheisesti. Kevyet ja nopeakäyttöiset laitteet ovat miellyttävä työpari kuidun puhaltamiseen. Huippuluokan kestävyyden takaa pitkälle automatisoitu ja laadukas valmistus Ruotsissa. Jettingin laitteilla ja osaamisella tarjoamme asiakkaalle kokonaispaketin, jossa mukana ovat koulutus, puhalluslaitteet, tarvikkeet ja kompressorit.

  Jetting MJet V0 on kompakti puhalluskone sähköllä tai pneumaattisesti. V0 sopii viimeisen mailin access-verkon työkaluksi. Koneella voidaan puhaltaa 0,5-6 mm kaapeleita 3-16 mm putkissa. Lataa tuotelehti.

  Jetting MJet V1 sopii tilaaja- ja access-verkon toteutuksiin. Laite toimii pneumaattisesti ja se on tarkoitettu 0,8-16 mm kaapeleille, 7-40 mm putkiin.Lataa tuotelehti tästä.

  Jetting Mjet V3 on Jettingin isompiin runkokuituihin tarkoitettu malli, jolla voidaan puhaltaa kaapeleita 4-40 mm välillä puhallettuna 10-50 mm putkiin. Laite toimii pneumaattisesti. Lue lisää oheisesta tuotelehdestä.

  Lisätietoja:
  Anssi Suikkanen
  Enkom Active Oy    
  010 273 2007
  anssi.suikkanen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2019 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone