Kaapelin katkaisu- ja kuorintatyökalut

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Elpress on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut laadukkaita puristusratkaisuja sähköjohdinten liitoksia varten vuodesta 1959. Elpress-konserni koostuu Elpress- ja ABIKO-liiketoiminta-alueista. Elpressin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Ruotsin Kramforsissa.

  Elpressillä on tarjolla erittäin laaja sähköliittimien tuotevalikoima, johon kuuluu työkalut, kaapelikenkiä ja jatkosholkkeja eri käyttöalueisiin. Elpressiltä ostamasi tuotteet valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten vallitessa pääosin omassa tehtaassa Ruotsissa. Investoinnit uuteen tekniikkaan ja koneisiin tekee Elpressistä tehokkaan, joustavan ja nopean. Varman liitoksen saavuttamiseksi tarjoamme sertifioituja ratkaisuja kaapeli – liitin – työkalu –yhdistelmistä (System Elpress). Ratkaisun avulla voit asiakkaana tuntea turvallisuutta käyttäessäsi järjestelmäämme ja olla varma oikeasta ja laadukkaasta liitoksesta.

  Tuotenostoja:

  Kuorintatyökalut
  Kaapelien kuorimiseen esimerkiksi työkalusarja Embla, Tor ja Oden, jolla voidaan poistaa eristeitä 0,02 mm² lähtien n. Ø 40 mm johtimiin asti. Ominaista
  työkaluille on korkea tarkkuus, ergonominen sopivuus, käyttäjäystävällisyys sekä luotettavuus.

  Työkalut PEX-kaapeleille
  Keskijännitekaapeleiden (12-24 kV) valmistelemiseen sekä johtavan kerroksen ja PEX-eristeen poistoon.

  Katkaisutyökalut
  Cu- ja Al-kaapeleiden katkaisuun Ø 85 mm asti on olemassa useita työkaluvaihtoehtoja. Yksinkertaisimpien katkaisutyökalujen lisäksi, joilla katkaistaan
  kaapeleita Ø 20 mm asti, on olemassa laaja sarja hydraulisia työkaluja kaapeleille Ø 85 mm asti. Uusilla sähkökäyttöisillä saksilla, PKL54, voidaan katkaista kaapeleita Ø 54 mm asti.

  Lisätietoja tuotteista löydät tästä linkistä.

  Lisätietoja:
  Esa Niemi
  Enkom Active Oy    
  050 337 1515
  esa.niemi@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone