Kaapeliliitokset

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Elpress on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut laadukkaita puristusratkaisuja sähköjohdinten liitoksia varten vuodesta 1959. Elpress-konserni koostuu Elpress- ja ABIKO-liiketoiminta-alueista. Elpressin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Ruotsin Kramforsissa.

  Elpressillä on tarjolla erittäin laaja sähköliittimien tuotevalikoima, johon kuuluu työkalut, kaapelikenkiä ja jatkosholkkeja eri käyttöalueisiin. Elpressiltä ostamasi tuotteet valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten vallitessa pääosin omassa tehtaassa Ruotsissa. Investoinnit uuteen tekniikkaan ja koneisiin tekee Elpressistä tehokkaan, joustavan ja nopean. Varman liitoksen saavuttamiseksi tarjoamme sertifioituja ratkaisuja kaapeli – liitin – työkalu –yhdistelmistä (System Elpress). Ratkaisun avulla voit asiakkaana tuntea turvallisuutta käyttäessäsi järjestelmäämme ja olla varma oikeasta ja laadukkaasta liitoksesta.

  Tuotenostoja:

  PVX1300 on uusin Elpress puristuspistoolityökalu, joka onvarustettu Elpressin patentoidulla DUAL-tekniikalla. Työkalu on 100 % taaksepäin yhteensopiva, sekä testattu ja hyväksytty Elpressin B-leukojen ja DUAL-leukojen käyttämiseen. Pistoolissa on uutuutena näyttö, josta saat arvokasta tietoa työkalustasi, esim. puristusten määärästä, akun varaustilasta ja huoltoväleistä.

  PCT54C on korkealaatuinen ja ergonominen sähkökäyttöinen kaapelileikkuri. Työkalu soveltuu johtimien katkaisuun yksinkertaisesti ja turvallisesti yhden napin ohjauksella. PCT54C on varustettu Li-Ion-akulla, jonka ansiosta työskentelyaika on pitkä ja latausaika on lyhyt, ja työ on tehokkaampaa. Leikkurin terän tarkan hionnan johdosta elinikä pitenee ja saadaan optimaalinen katkaisupinta.

  PEB0110T on uusi puristustyökalu, jossa kiertyvä puristuspää helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä. Suuri työalue (0,14 - 10 mm²) voi korvata useamman erillisen työkalun. Samalla itsesäätyvä puristusmekanismi takaa hyvän puristuslaadun.

  RPL5548 on kattava lajitelmalaatikko sähköasentajille, jotka arvostavat järjestystä. Laadukas järjestelmäratkaisu työkalujen ja päätehylsyjen säilyttämiseen päivittäisessä työssä. aatikossa on 1 550 päätehylsyä, koot 0,14-10 mm2, puristustyökalu PEB0110T ja kuorintatyökalu CT10.

  ABIKO-tuotemerkin uudentyyppiset ruuvijatkoliittimet pien- ja keskijännitteelle aina 36 kV:iin asti. Jatkoliittimet sopivat harvasäikeiseen alumiini- ja kuparikaapeliin. Pyöreään kaapeliin 1,5–400 mm² . Sektorimuotoilulle kaapelille 16–400 mm². Oikea kiristysmomentti varmistetaan siten, että murtopultin kanta irtoaa oikeassa momentissa jolloin jatkos on oikein tehty. Toimitetaan myös valmiina jatkospakkauksena.

  C-hylsyt. 6–300 mm²:n kuparijohtimille tarkoitetut haaroitushylsyt, valmistettu 99,95-prosenttisesta kuparista. C-tyypin haaroitushylsyllä jatketaan ja haaroitetaan maadoitusjohtimia, joita käytetään ukkosenjohdatinasennuksissa, maahan asennetuissa maadoitusjohdinverkostoissa ja muissa maadoitus- ja potentiaalintasauskohteissa. C-hylsyjä puristetaan Elpressin mekaanisilla, käsi- tai akkukäyttöisillä ja/tai verkkovirtaan yhdistettävillä hydraulisilla puristimilla. Niitä on helppo käyttää, joten työ sujuu nopeasti. Tuotteet on oikosulkutestattu IEC 61238-1 -standardin mukaisesti.

  Lisätietoja:
  Esa Niemi
  Enkom Active Oy    
  050 337 1515
  esa.niemi@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone