Kaapelikotelointi

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Furukawa Electric on valmistanut kaapeleita sekä niihin liittyviä ratkaisuja yli sadan vuoden ajan. Yritys käyttää merkittävän osan liikevaihdostaan tuotekehitykseen ja on innovoinut useita ainutlaatuisia ratkaisuja kaapelointijärjestelmiin ja erilaisiin teollisuuden materiaaleihin.

  Green Trough kaapelinohjausjärjestelmä on osoitus Furukawan innovaatioista. Green Trough on tarkoitettu kestävyyttä vaativiin kohteisiin, joissa kaapelit tulevat olla helposti saavutettavissa. Verrattuna betonikotelointeihin järjestelmä on erittäin helppo asentaa, eikä vaadi nostimia asennuspaikalla. Asennusta nopeuttamaan pienemmät käännökset voidaan toteuttaa suoraan suorilla elementeillä.

  Kotelokokoja on useita erilaisia ja ohuen seinämän ansiosta kotelon kaapelikapasiteetin käyttö on tehokasta. Materiaali on valmistettu 100 % kierrätysmateriaalista ja se valmistetaan Japanissa. Esitteestä voit tutusta myös Furukawan EFLEX-malliston maahan asennettaviin kaapeliohjaimiin. EFLEXin suorakulmainen muoto vähentää tilantarvetta asennusojissa. Lisäksi taipuisa muoto nopeuttaa asennusta, koska kulmaosia ei moneen kohteeseen tarvita.

   

  Lisätietoja:
  Esa Niemi
  Enkom Active Oy    
  050 337 1515
  esa.niemi@enkom-active.fi
  LinkedIn

     © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone