Energia- ja virtamittaus

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Energiatehokkuuden parantaminen on yksi globaaleista megatrendeistä. Energian älykkään käytön ensimmäinen askel on sen mittaaminen. Tätä tarkoitusta varten olemme tuoneet markkinoille italialaisen IME:n energia- ja virtamittarit. IME on vuonna 1946 perustettu yritys, joka on historiansa alusta saakka keskittynyt AC- ja DC-sähköisten suureiden mittaamiseen.

  Yritys valmistaa edelleen tuotteet kokonaan itse Milanon lähistöllä sijaitsevassa tehtaassa. Tarkka laatukontrolli takaa tarkat ja kestävät tuotteet. IME kuuluu ranskalaiseen Legrand-konserniin, jonka vahva sähköteollisuuden tuntemus mahdollistaa IME:n kehityspanostusten jatkumisen ja uusien innovaatioiden synnyn myös jatkossa. Lisätietoja IME:stä löydät tästä linkistä.

  Energia- ja virtamittarit

  IME:n kattavasta mittarivalikoimasta löydät laajan valikoiman mittareita eri käyttökohteisiin. Valikoimasta löytyy MID- sertifioidut mittarit sekä monipuoliset energia-analysaattorimittarit niin DIN-kisko kuin paneeliasennuksella. Lisätietoa analysaattoreista ja mittareista.

  Virtamuuntajat                                                                    

  Laajasta virtamuuntaja valikoimasta löydät laskutusmittauksiin soveltuvat 0.2s tarkkuusluokan muuntajat sekä edullisemmat 0.5 luokan muuntajat esim. teollisuuden raskaisiin virtakiskoihin. Virtamuuntajista versiot sekä 1A ja 5A toisiovirralla. Lisätietoa virtamuuntajista löydät tästä linkistä.

  Nemo kiinteistön energianhallinta

  Nemo SX on energianhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan helposti rakentaa kokonaisuus energian mittaamista, valvontaa ja säätöä varten. Kokonaisuus sopii erityisesti kiinteistön energianhallintaan. Lisätietoa Nemo-järjestelmästä.

  Lataa IME tuotekuvasto tästä.

  Lisätietoja:
  Esa Niemi
  Enkom Active Oy    
  050 337 1515
  esa.niemi@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2019 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone