Teollisuuden IoT yhteydet

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  InHand Networks on johtava teollisten IoT-laitteiden valmistaja. Tuotevalikoimasta löytyvät vaativien käyttökohteiden M2M reitittimet, gatewayt, Ethernet kytkimet ja pilvipohjaiset hallinta- ja etäyhteystuotteet. Vuonna 2001 perustettu yritys panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen. Tuotteiden laadusta kertoo yhteistyö merkittävien partnereiden kuten Schneider Electricin, Rockwell Automationin ja GE Healthcaren kanssa.

  InGateway ja InRouter yhteyslaitteet luovat turvallisen pohjan muuan muassa teollisten järjestelmien, sähkö- ja automaatioverkkojen ja turvallisuus sekä liikennejärjestelmien kytkemiseen verkkoon. Laitteiden suunnittelun pohjana on soveltuvuus vaativiin olosuhteisiin sekä pitkä elinikä. Tuotteet ovat suunniteltu toimimaan globaalisti, erilaisissa verkkoympäristöissä ja ne ovat yhteensopivia Microsoft Azure IoT ja AWS IoT Greengrass pilviympäristöihin. Avoimuutta laitteiden käyttöön tuo myös Python ohjelmoitava alusta ja rajapinta ulospäin (API).

  Laitteiden korkean tietoturvan lisäksi erityistä huomiota InGateway ja InRouter sarjan laitteissa on käytetty yhteensopivuuteen erilaisten teollisuuden kenttäväylien kanssa. Tuettuna ovat muun muassa seuraavat protokollat:

  • Modbus TCP, Modbus RTU
  • OPC UA
  • PROFINET, PROFIBUS-DP
  • EtherCAT, EtherNET/IP
  • CC-LINK, PPI


  InGateway ja InRouter tuotteita voidaan hallita helposti webbiselaimella tai tietoturvallisesti käyttäen esimerkiksi SSH-yhteyttä tai helppokäyttöisellä, graafisella Device Manager pilviohjelmistolla.

  Tutustu esimerkkimalleihin näistä tuotelehdistä: InGateway 902 ja InRouter 900.

  Lisätietoja:
  Matti Hätönen
  Enkom Active Oy    
  050 350 6529
  matti.hatonen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone