IoT modeemit ja moduulit

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Gemalto (Cinterion) tarjoaa laajan valikoiman langattomia tuotteita M2M- ja IoT-sovelluksiin. Yrityksen pitkä historia mobiiliratkaisujen kehittäjänä luo luotettavan pohjan ja pidentää asiakkaiden ratkaisujen elinikää. Laadukkaiden laitteiden lisäksi ratkaisuissa on huomioituna tietoturva ja hallittavuus.

  Enkom Active yhdistää Gemalton tuotteisiin oman pitkäaikaisen kokemuksen mobiiliverkoista ja niiden tekniikoista. Tuemme asiakkaan ratkaisuja myös laajan ohjelmisto- ja rajapintaymmäryksen muodossa. Gemalton tuotteilla asiakkaamme saavuttavat ratkaisuilleen globaalin kattavuuden ja selkeän kehityskulun 2G/3G/LTE-tekniikoista eteenpäin. Voit tutustua tarkemmin IoT-verkkojen evoluutioon tästä linkistä. Laajaan Gemalto Cinterion tuotetarjontaan voit tutustua tästä linkistä.

   

  Globaalin kattavuuden ohella Gemalto erottautuu kilpailijoistaan huomattavan laajalla yhteensopivuudella ja saatavuudella sekä IoT tietoturvaan panostamisella. Muutamina esimerkkeinä Java-moduulien TLS-suojatut yhteydet, sertifikaatit ja allekirjoitetut ohjelmat. Lisätietoja Gemalto tietoturvaratkaisuista.

  Tuotepoimintoina LTE Cat 1-6, LTE Cat M1 ja LTE NB-IoT pohjaiset moduulit, miniPCIe-kortit ja terminaalit.

  • PLS62-W (LTE Cat1) ja miniPCIe-versio mPLS62-W tarjoavat globaalit LTE sekä 3G/2G-yhteydet.
  • Keskenään pin-sopivat ELS81-E (LTE Cat4), ELS61-E (LTE Cat1), EHS6 (3G) ja BGS2-E (2G).
  • Suuren nopeuden PLAS9-moduuli ja vastaava miniPCIe-kortti (LTE Cat6, 300 MBit/s download).


  Gemalto tuotteita voidaan hallita ja ylläpitää koko eliniän ajan Module Services-palvelulla. Hyvän hallittavuuden ohella modeemeille on saatavana monipuoliset kehitystuotteet kuten Arduino-liitäntäinen Connect Shield ja DSBmini varusteineen.

  Lisätietoja:
  Seppo Junninen
  Enkom Active Oy    
  010 273 2002
  seppo.junninen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2020 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone