IoT modeemit ja moduulit

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Thales tarjoaa laajan valikoiman Cinterion langattomia tuotteita M2M- ja IoT-sovelluksiin. Yrityksen pitkä historia mobiiliratkaisujen kehittäjänä luo luotettavan pohjan ja pidentää asiakkaiden ratkaisujen elinikää. Laadukkaiden laitteiden lisäksi ratkaisuissa on huomioituna tietoturva ja hallittavuus.

  Enkom Active yhdistää Thales Cinterion tuotteisiin pitkäaikaisen kokemuksen mobiiliverkoista ja niiden tekniikoista. Tuemme asiakkaan ratkaisuja myös laajan ohjelmisto- ja rajapintaymmärryksen muodossa. Cinterion tuotteilla asiakkaamme saavuttavat ratkaisuilleen globaalin kattavuuden ja selkeän kehityskulun 2G/3G/LTE-tekniikoista eteenpäin. Thales Cinterion moduuli ja modeemiterminaali tuotetarjontaan voit tutustua tästä linkistä.

  Globaalin kattavuuden ohella Cinterion erottautuu kilpailijoistaan huomattavan laajalla yhteensopivuudella ja saatavuudella sekä IoT tietoturvaan panostamisella. Muutamina esimerkkeinä TLS-suojatut yhteydet, sertifikaatit ja allekirjoitetut ohjelmat. Lisätietoja Thales Cinterion tietoturvaratkaisuista.

  Tuotepoimintoja alla:

  • 5G Ultra-HIgh Speed sovelluksiin MV31-modeemikortti.
  • PLS62-W (LTE Cat1) ja miniPCIe-versio mPLS62-W tarjoavat globaalit LTE sekä 3G/2G-yhteydet.
  • Keskenään pin-sopivat ELS81-E (LTE Cat4), ELS61-E (LTE Cat1), EHS6 (3G) ja BGS2-E (2G) moduulit.
  • Suuren nopeuden PLAS9-moduuli ja vastaava miniPCIe-kortti (LTE Cat6, 300 MBit/s download).


  Thales Cinterion tuotteita voidaan hallita ja ylläpitää koko eliniän ajan IoT Suite-ratkaisulla. Hyvän hallittavuuden ohella modeemeille on saatavana monipuoliset kehitystuotteet LGADevKit.

  Tutustu 5G modeemikortin (MV31) tuotevideoon alla:

   

  Lisätietoja:
  Seppo Junninen
  Enkom Active Oy    
  050 1790
  seppo.junninen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2021 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone