Konesaliräkit

  • Haluan lisätietoa tuotteesta

  Legrand on globaali spesialisti sähkötekniikan ja digitaalisten kiinteistöratkaisujen osa-alueilla. Minkels on Legrand konserniin kuuluva valmistaja, joka on erikoistunut konesalien räkki, käytävä ja jäähdytysinfrastruktuurin rakentamiseen. Minkelsin räkkiratkaisuissa on pyritty huomioimaan konesaliasiakastyyppien erilaiset tarpeet sekä räkkien yhteensopivuus ja energiatehokkuus kokonaisrakenteessa.

  Minkelsin serveri- ja verkkolaiteräkeissä on runsaasti vaihtoehtoja eri kokoluokissa ja kalustusratkaisuissa. MCS-sarjan räkit voidaan kalustaa juuri asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Räkkien korkeudet voivat olla 25 U:sta aina 52 U:n. Lisäksi sarjasta löytyy erityisesti colocation (colo) konesaleille tarkoitetut räkkimallit.

  Suurikapasiteettisiä kytkin- ja reititinlaitteita varten Minkels on kehittänyt oman erittäin energiatehokkaan ja kaapelointiystävällisen tuotteen. MInkels Integration-räkit voidaan kalustaa täyteen laitteita ja siirtää kokonaisuus lopulliseen asennuspaikkaansa, jolloin asennusajassa saavutetaan merkittäviä hyötyjä. Kokonaisratkaisun kannalta energiatehokkainta on käyttää räkkejä osana Minkels käytävä ja ilmanohjausratkaisuja.

  Lisätietoja:
  Matti Hätönen
  Enkom Active Oy    
  050 350 6529
  matti.hatonen@enkom-active.fi
  LinkedIn  © 2019 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone