Huolto

Fujikuralla on maailmanlaajuinen maine korkealaatuisten ja innovatiivisten tuotteiden valmistajana. Fujikura on valokuitujatkoskoneiden, työkalujen ja tarvikkeiden edelläkävijä. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja kestäviä..

Meillä on ammattitaitoinen ja valmistajan sertifioima Fujikura huolto, joka takaa ripeän huollon ja nopean avun tilanteessa kuin tilanteessa. Palvelulupauksemme on huoltaa kuitujatkoskone kolmen arkipäivän aikana. Huoltopisteemme ja varaosavarasto sijaitsee Espoon toimipisteessä, osoitteessa Upseerinkatu 1, Espoo. Huollon ajaksi tarjoamme käyttöönne väliaikaiskonetta.

Fujikura huollon yhteystiedot:
Petri Nuutinen
Fujikura-huolto
010 273 2017
huolto@enkom-active.fi

 

Elpress on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut laadukkaita puristusratkaisuja sähköjohdinten liitoksia varten vuodesta 1959. Elpress-konserni koostuu Elpress- ja ABIKO-liiketoiminta-alueista. Elpressin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Ruotsin Kramforsissa.

Tarjoamme Elpressin työkaluille täyden huoltopalvelun yhteistyössä EFC Oy:n kanssa. EFC Service on Elpress-työkalujen valtuutettu huolto- ja korjauspiste Suomessa, joka huoltaa kaikki Elpress- ja Abiko-työkalut. EFC Servicellä on myös kalibrointi- ja painetarkastusvalmiudet vuosihuoltoa varten. Isommalle määrälle Elpress työkaluja on järkevää laatia kattava huolto-ohjelma. Huollon ajaksi vuokrataan työkaluja.

Elpress huollon yhteystiedot:
Risto Kärr
EFC Finland Oy
050 355 6269
rka@efc.fi

 © 2019 Enkom Active Oy | Tekninen toteutus Aldone