Julkaistu: 21.12.2022
bender logo

Bender-tuotteiden liiketoiminta Enkom Activelle

Bender on maailmanlaajuisesti johtava laitevalmistaja teollisuuden, energianjakelun, terveydenhuoltotilojen ja sähköisen liikenteen sähköturvallisuuden sekä keskeytymättömän toiminnan turvaamiseksi.

Enkom Active Oy on ostanut Bender GmbH tuotteiden liiketoiminnan Agentuuri Neumann Oy:lta 21. joulukuuta 2022 päivätyllä kaupalla. Saksalainen Bender valmistaa releitä ja kytkimiä sähköteollisuuden toimijoille. Sen tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa korkeasta laadusta ja teknologisesta edelläkävijyydestä. Suomen markkinoilla Agentuuri Neumann on määrätietoisesti kasvattanut Benderistä merkittävän toimijan eristystason valvontareleissä, virta- ja jännitereleissä sekä vikavirtamittareissa.

Enkom Active tulee panostamaan merkittävästi Bender-tuotteisiin jatkaen Agentuuri Neumannin tiivistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Olemme myös voimakkaasti mukana tulevaisuuden uusissa teknologioissa sähköisen liikenteen ja uusiutuvan energian saralla. Heikki Neumann, Bender-tuotteiden johtava asiantuntija jatkaa asiakaspalvelua yhdessä Enkom Activen henkilöstön kanssa.

Lisätietoja:
Matti Hätönen    
050 350 6529

Kirjautumattomana käyttäjänä voit

  • tehdä tarjouskyselyitä koriin keräämistäsi tuotteista.
  • selata tuotteita, ladata tiedostoja ym.
  • Samalla sivuston laaja tuotetieto helpottaa oikeiden mallien löytämistä.

Selaa tuotteita

Kirjautumisen edut

  • Tee tilauksia tuotteista omilla hinnoilla.
  • Laske vaivattomasti materiaalitarpeesi projektikohtaisesti eri ostoskoreihin.


Tilaa tunnukset

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää