Julkaistu: 18.08.2022
tc-web

Thales Cinterion ja Telit yhdistyvät

Yhdistyminen vahvistaa yhtiöiden teknologiaosaamista.

Mobiili IoT:n johtavat valmistajat yhdistävät voimansa muodostaen suurimman länsimaisen IoT -yhteysratkaisuiden toimittajan. Uuden yrityksen nimi on Telit Cinterion ja sen pääkonttori sijoittuu Teksasiin Yhdysvaltoihin.

Yhdistyminen vahvistaa entisestään sekä Thales Cinterionin että Telitin vankkaa tuoteosaamista ja markkina-asemaa mobiiliteknologioissa 2G/3G/4G LTE:stä LPWAN- ja 5G -sovelluksiin. Telit Cinterion tulee myös täysimääräisesti hyödyntämään Thalesin erittäin laajaa osaamista liittymä- ja tietoturvatekniikoissa.

Tiedote yhdistymisestä.

Lisätietoja:
Seppo Junninen
050 1790

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää