Julkaistu: 10.08.2022
Sähkömessut logo

Sähköalan tärkein tapahtuma syyskuussa

Tervetuloa osastollemme C2-416.

Jyväskylän Sähkö Valo Tele Av -messut kokoaa yhteen toimialan yritykset ja ammattilaiset Jyväskylään 7.-9.9.2022. Alan tärkeimmille messuille kokoontuvat kaikki toimittajat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Messuilta löydät uusimmat tuotteet ja ratkaisut, sekä päivität osaamisesi ja parannat yrityksesi tuottavuutta. Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan sähköalan ammattitapahtumaan.

Enkom Activen osastolta löydät muun muassa Elpress liitos- ja työkaluratkaisut, Fujikura kuitujatkoskoneet ja tarvikkeet, Viavi mittaus- ja testaustuotteet, Elmeko tuulettimet sähkö- ja automaatiokeskuksiin, Citel salama- ja ylijännitesuojaustuotteet, Raritan PDU- ja KVM-tuotteet konesaleihin ja laitetiloihin, Silver Fox kaapelinmerkintätuotteet, Thales Cinterion modeemit sekä paljon muuta.

Lisätietoja messuista tästä linkistä.

Lisätietoja:
Matti Hätönen    
050 350 6529

Kirjautumattomana käyttäjänä voit

  • tehdä tarjouskyselyitä koriin keräämistäsi tuotteista.
  • selata tuotteita, ladata tiedostoja ym.
  • Samalla sivuston laaja tuotetieto helpottaa oikeiden mallien löytämistä.

Selaa tuotteita

Kirjautumisen edut

  • Tee tilauksia tuotteista omilla hinnoilla.
  • Laske vaivattomasti materiaalitarpeesi projektikohtaisesti eri ostoskoreihin.


Tilaa tunnukset

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää