Julkaistu: 15.06.2022
Citel news

Huippulaadukkaat Citel-ylijännitesuojaustuotteet nyt saatavilla

Citelin patentoima VG-tekniikka tekee ylijännitesuojauksesta erittäin luotettavaa ja hyvin pitkäikäistä.

Vuonna 1937 Ranskassa perustettu Citel valmistaa innovatiivisia ylijännitesuojaustuotteita ja panostaa suuresti tuotekehitykseen. Citel-tuotteiden käyttökohteina ovat vaihto- ja tasavirtajärjestelmät, aurinkoenergia, tuulivoimajärjestelmät sekä LED-tuotteet ja muut kohteet, joissa sähköjärjestelmän toiminnan tulee olla luotettavaa ja suojattua koko elinkaaren ajan.

Citelin patentoima VG-tekniikka tekee ylijännitesuojauksesta erittäin luotettavaa ja hyvin pitkäikäistä. Tuotevalikoimassa on saatavilla kaikki, tyypin 1 + 2 + 3 ylijännitesuojausmuodot. Tuotteen suunnittelun helpottamiseksi Citel tuotteissa on globaalit hyväksynnät.

Tutustu tarkemmin tuotteisiin tästä linkistä.

Lisätietoja:
Jesse Palmberg
040 509 1102


Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää