Julkaistu: 13.05.2022
nexpand

Data Center Forum Helsinki 2022

Mukana Legrand Data Center Solutions tuotteet.

Data Center Forum järjestetään jo seitsemättä kertaa 19.5.2022 Crowne Plaza -hotellissa Helsingissä. Myös Legrand Data Center Solutions on jälleen menossa mukana. Tapahtumassa käsitellään aiheita kuten data ja energia, tulevaisuuden konesalit sekä konesalien operatiivinen tehokkuus. Tule mukaan kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, tapaamaan kollegoita ja muita alan toimijoita Suomesta ja Baltiasta sekä tutustumaan uusimpaan konesaliteknologiaan.

Tutustu päivän ohjelmaan tästä linkistä.

Lisätietoja:
Matti Hätönen    
050 350 6529

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää