Julkaistu: 09.11.2021
hälytysmodeemi

Uutuustuote: 4G jatkohälytysmodeemi

Pienikokoisella modeemilla toteutetaan M2M-yhteyksiä vaikkapa kiinteistönhallinnan ja kuljetuksen tarpeisiin.

Perinteikäs GSM-modeemi Thales Cinterion BGS2T on saanut seuraajan, joka toimii pitkälle tulevaisuuteen matkaviestinverkkojen kehittyessä kohti 5G-teknologioita. Cinterion EGX81 siirtää lyhytsanomahälytykset ja dataa sekä GSM- että LTE Cat M/NB IoT-verkoissa. Uuden version kotelo, liittimet ja DIN-kiinnikkeet ovat samat, joten modeemi sopii suoraan BGS2T:n tilalle. Tällä laadukkaalla ja erittäin pienikokoisella modeemilla toteutetaan M2M-yhteyksiä vaikkapa kiinteistönhallinnan ja kuljetuksen tarpeisiin.

Logiikkatietokoneen ohjaamana modeemi siirtää mittaustuloksia, erilaisia hälytyksiä sekä ohjausdataa kohteen ja valvontakeskuksen välillä. Uudet LTE-siirtotekniikat mahdollistavat erittäin pienen virrankulutuksen kohteissa, joissa toimitaan rajallisen akkuvirran varassa. eSIM-optio tarjoaa joustavat liittymävaihtoehdot, ja tietoturvaominaisuudet pysyvät ajan tasalla etäpäivitettävän ohjelmiston avulla. Samasta mallisarjasta on pian tulossa myös USB-rajapinnalla varustettu malli EGX82.

Lataa tuotelehti.

Lisätietoja:
Seppo Junninen 
050 1790

Kirjautumattomana käyttäjänä voit

  • tehdä tarjouskyselyitä koriin keräämistäsi tuotteista.
  • selata tuotteita, ladata tiedostoja ym.
  • Samalla sivuston laaja tuotetieto helpottaa oikeiden mallien löytämistä.

Selaa tuotteita

Kirjautumisen edut

  • Tee tilauksia tuotteista omilla hinnoilla.
  • Laske vaivattomasti materiaalitarpeesi projektikohtaisesti eri ostoskoreihin.


Tilaa tunnukset

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää