Julkaistu: 18.08.2021
Rf vision tech on small cell med

Uutuustuote: Innovatiivinen antennisuuntaus työkalu

Antennisuuntaus mobiiliverkkoon ja mikroaaltolinkeille.

VIAVI Solutions - RF Vision on innovatiivinen antennin suuntaustyökalu, jonka avulla mobiiliverkon sekä mikroaaltolinkkien antennit voidaan asennusvaiheessa helposti ja tarkasti kohdistaa suunnitelman mukaan. Automaattinen näköyhteyden tarkistus ja suuntauksen dokumentointi parantavat työn laatua, estävät virheitä tehokkaasti ja vähentävät pitkän aikavälin kustannuksia. Ota kaikki hyöty irti 5G verkon investoinneista suuntaamalla antennit oikein savuttaaksesi parhaan mahdollisen tiedonsiirtonopeuden ja kuuluvuuden.

Lisätietoja:
Anssi Suikkanen
040 753 9964

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää