Julkaistu: 22.06.2021
New web

Tuotetiedon määrä ja laatu paranee merkittävästi

Uusien verkkosivujemme kautta pystyt helpommin vertailemaan ja löytämään sopivimmat tuotteet käyttöösi.

Olemme ottaneet käyttöömme uuden verkkosivuston, joka merkittävästi laajentaa ja parantaa tuotetiedon määrää sivuillamme. Tavoitteenamme on helpottaa työtänne kaikkein sopivimpien tuotteiden vertailuun ja valitsemiseen. Pyrimme samalla tekemään asioinnista kanssamme mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Osana verkkosivuston jatkokehitystyötä ja asiakaspalvelun parantamista avaamme loppuvuodesta 2021 verkkokauppaominaisuuden rekisteröityneille käyttäjille, asiakaskohtaisin tuotehinnoin. Toivomme tämän entisestään luovan lisäarvoa liiketoimintaanne.

Lisätietoja:
Matti Hätönen
050 350 6529

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää