Julkaistu: 12.04.2021
Untitled 09870

Uutuustuote: Fujikura kuitujatkoskone Active Fusion Control-tekniikalla

Fujikura 90S+ on markkinoiden luotettavin, nopein ja tarkin kuitujatkoskone.

Fujikuran yli 40 vuoden kokemuksella kuitujatkoskoneiden suunnittelusta ja valmistuksesta on syntynyt markkinoiden luotettavin, nopein ja tarkin kuitujatkoskone. Uusimpana innovaationa Active Fusion Control-tekniikka, joka yhdessä leikkurin Active Blade Management ominaisuuden kanssa tuottaa entistä nopeammin parempia jatkoksia. Yksimuotokuidulla keskimääräinen jatkosvaimennus on 0,01dB. Kehittynyt uunin ja tuulisuojan automatiikka lyhentää jatkoksen tekemiseen kuluvaa aikaa jopa 50% verrattuna edelliseen 70S+ malliin.

Lisätietoa 90S+ koneesta.

Lisätietoja:
Anssi Suikkanen
040 753 9964

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää