Julkaistu: 09.02.2021
139585744 s

IoT tietoturvan haasteet

Tiedätkö mitä tarvitaan tietoturvalliselta IoT palvelulta?

Thales Cinterion IoT-modeemeissa vahva tietoturva on sisäänrakennettu. Keskeistä on liittymien tunnistetietojen suojaaminen läpi koko toimitusketjun. Tietoturva tulee pitää ajan tasalla myös kentällä olevissa laitteissa, minkä Thales Cinterion osaa vuosikymmenien kokemuksella. Globaalin kattavuuden ohella Cinterion erottautuu kilpailijoistaan huomattavan laajalla yhteensopivuudella ja saatavuudella sekä IoT tietoturvaan panostamisella. Muutamina esimerkkeinä TLS-suojatut yhteydet, sertifikaatit ja allekirjoitetut ohjelmat.

Lisätietoja:
Seppo Junninen  
050 1790

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää