Julkaistu: 21.09.2020
Sahkojaape elpress 237x0

Sähkö-Jaape luottaa Elpress liittimiin ja puristustekniikkaan

System Elpress symboloi turvallisuutta ja laatua.

Hyvinkäällä pääpaikkaansa pitävä Sähkö-Jaape on vuodesta 1986 toiminut, ammattitaitoinen ja vankan kokemuksen omaava sähköurakoitsija. Sähkö-Jaapen ammattitaitoa ja laadukasta työtä arvostetaan vaativissa teollisuuden ja julkisen sektorin kohteissa sekä konesaleissa.

Mäntsälän Yandex konesalin laajennuksen sähkötöihin valittiin Enkom Active Oy:n toimittamat ja Elpress AB:n valmistamat KRF-sarjan kaapelikengät ja PVX1300-sarjan puristustyökalut. Erityisen tärkeä peruste valinnalle oli Elpress-järjestelmän takaama korkealaatuinen puristus ja alan vaativien standardien täyttäminen. Sähkö-Jaapen toimitusjohtaja Benjamin Heikkinen kertoo, että merkittävä tekijä valinnassa oli myös Enkom Activen asiantuntemus ja kyky joustavaan kokonaistoimitukseen sekä liittimissä että työkaluissa.

Lisätietoja:
Esa Niemi 
050 337 1515

Käytämme sivustollamme evästeitä taataksemme parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää